Bildirim
Acil Ping Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bilen yok mu hala çözemedim lütfen biri yardım etsin -
aynen arkadasım bendede birsey yok trojan filan tertemiz sp2 li bilgisayar fw de açık ama ping dedigin gibi... -
aynen arkadasım bendede birsey yok trojan filan tertemiz sp2 li bilgisayar fw de açık ama ping dedigin gibi... -
aynı 2 gundur oyun oynamak olum oluyor ping 400 500 civarı -
up plz -
aynı olay bende de oluyor son 2 gündür. bölgemde sorun yokmuş gece bu olay geçiyor. yoğunlukla mı alakası var acaba? downloadlarda bi sorun yok gerçi -
İlla küfrettircekler aradım telekomu sorun yok diyorlar ULAN MADEM SORUN YOK NEDEN İFTAR SAATİNDE PİNG 40 A DÜŞÜYOR YARIM SAAT SONRA YİNE 400 PİNGE ÇIKIYOR COUNTERSTRIKE ... vericeğiniz hizmetinde sizinde diyesim geliyyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasTSuRvivoR -- 24 Eylül 2006; 20:43:38 > -
ewet bende lagtan oyuna giremiyorum hep disconect çekiyor -
hamachi de de aynı , bi kaç gün önce Hl yi 5 kişi oynardık max 40- 60 olurdu şimdi 3000 oluyor -
aha saat 12.50 itibariyle düzeldi ulan telekom senın a..... -
bu saatte verirsiniz tabi 40 pingi allah ım ya AMAN SABAHLAR OLMASIN . -
evet dün gece o saatlerde benimde 60 falandı pingler...belki 1 yıldır bu kadar düşük ping görmemiştim....şimdi gene 90- 100 civarı.. -
YİNE BOK BAĞLANTILAR. -
ping yaptığınız adrese tracert komutu ile bakmayı denediniz mi? Bu sayede o adrese ulaşıncaya kadar aradaki bağlantı noktalarının da ping süresini görmüş ve sorunun nereden kaynaklandığını bulabilirsiniz.
Not: counter strike oyununda ping başka bir anlamda ise yazdıklarımı dikkate almayın çünkü oyun hakkında bir bilgim yok... -
tracertwww.trgamer.com bunu yazınca çıkan şey.
-
Bendede aynı sorun var arkadaşlar kasmayın.TTnet in güzellikleri bunlar.@LasTSuRvivoR sen tracert komutu ile counter strike sunucusunu değil trgamers sitesini test etmişsin .Oyun sunucularını test et.Önce yurtiçi sonra yurtdışı birkaç sunucuyu test edebilirsin.Ama bence bu genel bir durum.Ayrıca TRKY DNS ayar yada bunun gibi programları kullanıyorsanız dns ayarı yaparken dns sunucularına erişim süresini görürsünüz.Onlarda aynen bu şekilde berbat.Buda genel anlamda bir terslik olduğunu gösterir.Şimdi arasam şu an bildirilmiş bir sorun yok falan diyeceklerine eminim.Ne diyim bin kere yazdım bu foruma artık imza yapacağım kendime şimdi karar verdim.Telekomdan bişeyler beklemek kadar saçma bi düşünce olamaz."Parasını verdim iyi hizmet isterim" adam hizmeti böyle veriyo işte yerse.Ha yemiyosa o zaman hakkını zorla almayı bileceksin.Keseceksin bağlantıyı ülkece ittire ittire kaliteli hizmet verecek.Avrupalı amerikalı bunu çok iyi yapıyo ama biz malesef henüz "nerde bu devlet" demeyi öğrendik.Her konuda hak ettiğimiz gibi hizmet almaya devam edeceğiz.
-
30 pingimin oldugu yerler ; santral - telekom istanbul
pingin 212 ye çıktığı yer yani " 212.156.117.253" Ankara telekom.
sonuc : istanbul - ankara iletişiminde telekomda bi sorun var.
+ Kocaelide oturan arkadaşımdan da aynı şeyi denedikki sorun sadece istanbul ankara arasındamı yoksa ankara telekomda genel bir sorunmu var diye ; onunda bağlantı 1mbit şöyle :
onun baglantısı kocaelinden istanbula geliyor iplere göre.Ve istanbula gelirken 900 oluyor.
O zaman şimdi sorun istanbul gibi gözüküo ?
/*üstteki arkadaş*/
Yok kardeşim , benim sorunum sadece CS degil heryerde pingler böyle ben genel bi deneme yaptım o yüzden trgamer e çektim.TELEKOM u aramak tamamen aptallık doğrudur.Adama diyom böyle böyle rezalet pingler var adam diyo modem ışığı yanıyomu ?Zuazhzahuzahu hadi yanıyo diyorsun o zaman trojan var bilginizde diyorlar , kardeşim tertemiz bilgisayar her türlü güvenligim var diyorsun sizin sorununuz var bizim baglantımız süper diyorlar.Bırak git ya...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasTSuRvivoR -- 25 Eylül 2006; 16:43:02 >
-
gündüz veyatta akşamları pingler ne zaman düzgündü ki zaten
anca gece 12 - 1 den sonra biraz düzeliyo.... -
Benzer içerikler
- los ışığı kırmızı yanıyor
- superonline modem değiştirme
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- ubee - evw32c modem
- vefat eden kişinin elektrik aboneliği nasıl devredilir
- samsung ağda kayıtlı değil
- yeni hat ücreti 2025
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- internet yavaş
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X