Şimdi Ara

ACİL: Q5 2.0 TFSİ 211 hp performans ve yakıt tüketimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
20.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Q5 2.0 TFSİ 211 hp performans ve yakıt tüketimi nasıldır?

web sitesine göre 7,2 sn hızlanma ve 10,5 lt şehiriçi tüketim . Bu değerler 4 çeker 1740 kg benzinli jip için inanılmaz. Zaten motorda 5 yıl üstüste en iyi motor seçilmiş...
    ben pratikte 9 sn hılanma ve 12-13 lt şehiriçi olur diye düşünüyorum.

Bilgisi olan özelllikle araç sahipleri bilgi verirse sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Audi Q5 2.0 TFSI 211 hp: Performans ve Yakıt Tüketimi

Audi Q5 2.0 TFSI 211 hp, yüksek performans ve verimli yakıt tüketimi sunan etkileyici bir SUV modelidir.

Performans

2.0 litrelik turboşarjlı motoru ile Audi Q5 2.0 TFSI, 0'dan 100 km/sa hıza yalnızca 7,1 saniyede ulaşır. 211 hp güç ve 350 Nm tork üreten motor, sürüş keyfi ve hızlanma ihtiyacını karşılıyor.

Yakıt Tüketimi

Audi Q5 2.0 TFSI, performansından ödün vermeden yakıt verimliliği de sağlar. WLTP testlerine göre, aracın ortalama yakıt tüketimi 9,5 litre/100 km civarındadır. Start-stop sistemi ve fren enerjisi geri kazanımı gibi gelişmiş teknolojiler sayesinde şehir içi sürüşlerde daha düşük yakıt tüketimi elde edilebilir.

Kullanıcı Yorumları

Audi Q5 2.0 TFSI quattro, kullanıcılar tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Yüksek performansı, konforlu sürüşü ve şık tasarımı beğenilirken, yakıt tüketimi bazı kullanıcılar tarafından biraz fazla olarak değerlendirilebilir.

Anahtar Kelimeler

• Audi Q5 2.0 TFSI quattro yorum
    • Audi Q5 yakıt tüketimi
    • Q5 2.0 TFSI
    • Audi Q5 yorum
    • Audi Q5 20 TFSI
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yeni nesil audilerin 0-100 değerleri oldukça iddalı, şanzuman farkı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yessalih

Merhaba arkadaşlar,

web sitesine göre 7,2 sn hızlanma ve 10,5 lt şehiriçi tüketim . Bu değerler 4 çeker 1740 kg benzinli jip için inanılmaz. Zaten motorda 5 yıl üstüste en iyi motor seçilmiş...

Merhaba. Audi q5 ile ilgili her sorunu cevaplayabilirim. yakit ve performans demissin, bu arabayi 1 ay kadar kullanma firsatim oldu. Benzini cok yakiyor bence. Ama performansi inanilmaz. S modunda gaza vurdugun anda sirtin yapisiyor ve o muhtesem motor sesini icine kadar hissediyorsun. Hele vites gecisleri inanilmaz hizli tik tik tik diye ativeriyor. soyle diyeyim 0-100 arasini S modunda 7 saniye belki belki 6.5-6.8 gibide yakalayabilirsin. ben q7 ile kapistim bi keresinde q7 darma duman oldu:) q5 alinacaksa ve benzin problemi olmayacaksa kesinlikle 2.0 211 hp benzinli model alinmali.Q5 2.0 TDI duz vitesini de kullandim hos iyi gidiyor ama asla 211 benzinli ile karsilastirilamaz.Benim kullanimimla benzini iciyor resmen. fakat asla bi infiniti fx35,grand cheeroke,bmw x5 4.4i gibi de yakmiyor ama ekonomik olmasini da bekleme. tahmini olarak soyluyorum 100 tl benzine 120-150 km gidiyor benim kullanimimla. net degerler degil ama tahminen soyluyorum.Ama verdigim benzin paralari hic te canimi yakmadi,cunku gercekten q5 2.0 211 kullandiginizda yak ulan yak diyorsunuz:)hakkini fazlasiyla veriyor.

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

Merhabalar..
    Öncelikle Q5 sahibi degilim. Yakıt konusu inandırıcılıktan çok uzak geldiğini söyleyebilirim ve q5 2.0tfsi 211hp i kim 5 yıl üst üste en iyi motor seçmiş bilmiyorum.. Belki Audi fabrikasında yapılan bir seçim olabilir bu. Güzel bir motor. Zaten artık kötü motor üreten firma yok ama kesinlikle en iyi olamaz.

• Konuyu hortlatmis olacagim ama benim kafama takilan bu aracin kronik sorunu var midir? İkinci el fiyatlari uygun gibi. Bilgili arkadaslRin katkisini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar konuyu ben açmıştım. Aracı almaktan vazgeçtim. Ama gözüm kalmıştı o dönem. Makyajlı c 180 almıştım.

Biraz araştırmıştım kronik bir şeyler vardı ama çok önemli değildi. 12-14 lt şehir içi göze alınırsa (ki c180 komp 12 lt yakar) binilir.

Bende şu an q7 30 tdi. var inanın şu ivmelenme muhabbeti için q5 211 tsi stronic i denemek halen isterim.
    Bemce çok başarılı motor.
  • quote:

arkadaşlar konuyu ben açmıştım. Aracı almaktan vazgeçtim. Ama gözüm kalmıştı o dönem. Makyajlı c 180 almıştım.

Biraz araştırmıştım kronik bir şeyler vardı ama çok önemli değildi. 12-14 lt şehir içi göze alınırsa (ki c180 komp 12 lt yakar) binilir.

Bende şu an q7 30 tdi. var inanın şu ivmelenme muhabbeti için q5 211 tsi stronic i denemek halen isterim.
    Bemce çok başarılı motor.

Kastettiğin motorda performanda diyecek bir şey yok zaten ben almanyada SQ5 sürdüm inanılmaz bi şeydi 6 sn 0-100 ve o nedenlede şuan Q5 2.0 tdı var onun kadar olmadada son derece memnunum türkiyede en uygun suvlardan birisi konfor sürüşile.. Dün araziyide denedim ve güzel buldum arazidede son derece başarılııı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diesell_P1

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Merhabalar..
    Öncelikle Q5 sahibi degilim. Yakıt konusu inandırıcılıktan çok uzak geldiğini söyleyebilirim ve q5 2.0tfsi 211hp i kim 5 yıl üst üste en iyi motor seçmiş bilmiyorum.. Belki Audi fabrikasında yapılan bir seçim olabilir bu. Güzel bir motor. Zaten artık kötü motor üreten firma yok ama kesinlikle en iyi olamaz.

En iyisi ne ? TSI mı ? Kendi ürettiği fabrika neden en iyi motor seçsin bir kere dediğiniz çok saçma. Lütfen biraz araştırma yapın.

Ben kendi fabrikamda kendim motor üreteceğim en iyisi bu deyip yerel seçim yapacağım. Lütfen yani :)

Motorun en iyi olduğunu bilmiyorum ama 2.0 lık bir TFSI den bahsediyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.