Şimdi Ara

ACİL SAHİBİNDEN MİNİ COOPER S CABRİO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ARAÇ MÜKEMMEL KONDİSYONDADIR. SAHİBİNDEN İLANINI DAHA SONRA GÖNDERECĞİM SUAN ONAY DA BEKLİYOR.

2005 MODEL 39.800 KM GARAJ ARABASIDIR. HAFTASONU BİNİLMİŞTİR. SİGARA İÇİLMEMİŞTİR.

4 KAPI BİR ARAÇ ALACAĞIM İÇİN SATLIKTIR. ÇEKMEKÖY DE OTURMAKTAYIM GÖREBİLİRSİNİZ.

İLANI 48.000 TL GEÇTİM . BU TAKAS FİYATIMDIR, TAKAS OLABİLİR.

NAKİT SON FİYATIM 42.000 TL DİR.

• resim var mı link?
  • İlan 48 ama 42 ye vereceksiniz sanırım. Böyle şişiyor işte fiyatlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanı 42 yapsan altına takas fiyatı 48 yazarsan daha fazla kişiye ulaşırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitede en yuksek fiyatı veren 3.kişiymişsiniz.km bazında ise en düşük km sizin aracınız. km olarak size en yakın aracla arada 15bin km fark var ve aradaki miktar 7500tl. 42ye veririm demişsiniz kime kakalarsam diye fiyatı uçurmuşsunuz. Eğer ciddi bir alıcı arayıp pazarlıga yatarsanız 42bin civarına kadar düşerseniz alıcı işgillenir ve aracın bir sıkıntısı var elden çıkarmaya çalışıyor düşüncesiyle vazgeçebilir. 48500lük ilanı alıcı pazarlıkla minimum 47bin civarı olarak düşünür. Bu saate niye bu kadar kurcaladım bilmiyorum uykum geldi sanrım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

sitede en yuksek fiyatı veren 3.kişiymişsiniz.km bazında ise en düşük km sizin aracınız. km olarak size en yakın aracla arada 15bin km fark var ve aradaki miktar 7500tl. 42ye veririm demişsiniz kime kakalarsam diye fiyatı uçurmuşsunuz. Eğer ciddi bir alıcı arayıp pazarlıga yatarsanız 42bin civarına kadar düşerseniz alıcı işgillenir ve aracın bir sıkıntısı var elden çıkarmaya çalışıyor düşüncesiyle vazgeçebilir. 48500lük ilanı alıcı pazarlıkla minimum 47bin civarı olarak düşünür. Bu saate niye bu kadar kurcaladım bilmiyorum uykum geldi sanrım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

sitede en yuksek fiyatı veren 3.kişiymişsiniz.km bazında ise en düşük km sizin aracınız. km olarak size en yakın aracla arada 15bin km fark var ve aradaki miktar 7500tl. 42ye veririm demişsiniz kime kakalarsam diye fiyatı uçurmuşsunuz. Eğer ciddi bir alıcı arayıp pazarlıga yatarsanız 42bin civarına kadar düşerseniz alıcı işgillenir ve aracın bir sıkıntısı var elden çıkarmaya çalışıyor düşüncesiyle vazgeçebilir. 48500lük ilanı alıcı pazarlıkla minimum 47bin civarı olarak düşünür. Bu saate niye bu kadar kurcaladım bilmiyorum uykum geldi sanrım

• Forumda reklama girdiği için bu bölüme açmak yasak maalesef. Konusunu açacağınız ayrı bir bölüm var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.