Şimdi Ara

ACİL ŞAHİN HELEZYON YAYI TAVSİYELERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR ARACIM ŞAHİN DÜŞÜRME AMAÇLI GİTTİM HELEZYONLARI KESTİRDİM BİLDİĞİM KADARIYLA BİR BİR BUÇUK DİŞ KESTİLER ÖN TEKER İLE ÇAMURLUK ARASINA 1 BUÇUK PARMAK GİRİYOR ARKA TARAF İSE HİÇ GİRMİYOR TEKER İN İLK ÇİZGİSİNDE YANİ LASTİĞİN BAZEN ARAÇ ALT SÜRTMESİ YAPIYORDU TEKERLERİM 185/55/14 JANTLARIM MIZRAK 14 INÇ ÇÖZÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanislek -- 31 Mart 2013; 15:51:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanislek

MERHABA ARKADAŞLAR ARACIM ŞAHİN DÜŞÜRME AMAÇLI GİTTİM HELEZYONLARI KESTİRDİM BİLDİĞİM KADARIYLA BİR BİR BUÇUK DİŞ KESTİLER ÖN TEKER İLE ÇAMURLUK ARASINA 1 BUÇUK PARMAK GİRİYOR ARKA TARAF İSE HİÇ GİRMİYOR TEKER İN İLK ÇİZGİSİNDE YANİ LASTİĞİN BAZEN ARAÇ ALT SÜRTMESİ YAPIYORDU EKSOZ SÜRTÜYOR DEDİLER ARAÇIN EKSOZUNU ELEKTRİKLİ EKSOZ YAPTIM TESİSAT SAĞDAN DEİLDE ORTADAN DÜZ GELDİ AMA HALA BAZEN SÜRTÜYOR BENCE ÇOK DÜŞÜRDÜLER İNTERNETTE TOFAŞ DOĞAN ŞAHİN , KARTAL 5 cm Spor Yay Helezon GİBİ BİR ŞEY GÖRDÜM 5 CM DEN KASTI NEDİR ACABA YANİ DÜŞÜKLÜK SEVİYESİ NEDİR 3.5 CM OLANLARDA VARMIŞ BEN HATAYDA YAŞIYORUM ÇUKUR VE TÜMSEKLERİMİZ MEŞHURDUR YANİ BANA ARAÇIN HEM SPOR DURMASI HEMDE ALT SÜRTMEMESİ İÇİN TAVSİYELERİNİZ NELERDİR İNTERNETTE OKUDUĞUMA GÖRE AMATÖSÖRLERE ZARAR VERİYORMUŞ KESTİRMEK ZARAR VERMEDEN ÖNLEM ALMAK İSTİYORUM

ss atma imkanın varmı ? niye okadar bastırdın arabayı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcykoo34

quote:

MERHABA ARKADAŞLAR ARACIM ŞAHİN DÜŞÜRME AMAÇLI GİTTİM HELEZYONLARI KESTİRDİM BİLDİĞİM KADARIYLA BİR BİR BUÇUK DİŞ KESTİLER ÖN TEKER İLE ÇAMURLUK ARASINA 1 BUÇUK PARMAK GİRİYOR ARKA TARAF İSE HİÇ GİRMİYOR TEKER İN İLK ÇİZGİSİNDE YANİ LASTİĞİN BAZEN ARAÇ ALT SÜRTMESİ YAPIYORDU EKSOZ SÜRTÜYOR DEDİLER ARAÇIN EKSOZUNU ELEKTRİKLİ EKSOZ YAPTIM TESİSAT SAĞDAN DEİLDE ORTADAN DÜZ GELDİ AMA HALA BAZEN SÜRTÜYOR BENCE ÇOK DÜŞÜRDÜLER İNTERNETTE TOFAŞ DOĞAN ŞAHİN , KARTAL 5 cm Spor Yay Helezon GİBİ BİR ŞEY GÖRDÜM 5 CM DEN KASTI NEDİR ACABA YANİ DÜŞÜKLÜK SEVİYESİ NEDİR 3.5 CM OLANLARDA VARMIŞ BEN HATAYDA YAŞIYORUM ÇUKUR VE TÜMSEKLERİMİZ MEŞHURDUR YANİ BANA ARAÇIN HEM SPOR DURMASI HEMDE ALT SÜRTMEMESİ İÇİN TAVSİYELERİNİZ NELERDİR İNTERNETTE OKUDUĞUMA GÖRE AMATÖSÖRLERE ZARAR VERİYORMUŞ KESTİRMEK ZARAR VERMEDEN ÖNLEM ALMAK İSTİYORUM

ss atma imkanın varmı ? niye okadar bastırdın arabayı :)
    PAYLAŞIYORUM HOCAM HEMEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanislek -- 27 Mart 2013; 18:10:39 >
  • quote:

PAYLAŞIYORUM HOCAM HEMEN

Alıntıları Göster
    resim kaldırıldı boş yorum yapan çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanislek -- 30 Mart 2013; 1:32:26 >
  • quote:

resim kaldırıldı boş yorum yapan çok

Alıntıları Göster
    hem spor hem altı değmemesi için yeni yay alıp kaldıracaksın mecbur 5 cm spor yay flan tırıvırı adamlar kesiyo boyuyo internette fetiş fiyattan satıyo(tofaş için konuşuyorum) ayrıca amortisörler patlamıyomu? arka diff kitlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

hem spor hem altı değmemesi için yeni yay alıp kaldıracaksın mecbur 5 cm spor yay flan tırıvırı adamlar kesiyo boyuyo internette fetiş fiyattan satıyo(tofaş için konuşuyorum) ayrıca amortisörler patlamıyomu? arka diff kitlimi

Alıntıları Göster
    Araca fabrika üretimi düzgün spor yay ve amortisör alınabilir..Yumuşak helezonlar işini görebilir..Fakat illa kestirip veya illa yere yakınlaştıracaksanda direksiyon sertliğini , virajlarda dengenin bozulacağınıda biliyor olman lazımdır..
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar olan oldu tamam orjinal kesilmemiş yay alalım mako marka ama araç traktör gibi duruyordu düşürmeden önce peki kelepçe attırtmak mantıklımı sizce yay kestirmeden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ok Yay Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Rot Balans Çok Acil Yardım !
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bu arabaya yay da taksan modifiye de yapsan adam olmaz.

O jantlar nedir hocam öyle ? Düzgün bir jant taksanız araç adam olabilir. Ayrıca o yazıları falan da sökün

Bende hiç sevmem, hatta nefret ederim ama benim özgürlüğüme kasıt olmadıkça saygı duyarım. Burda yardıma ihtiyacı olan birini eleştirmek doğru değil yardım edecek bilgileriniz varsa yazarsınız yoksa birşey yazmak zorunda değilsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

O jantlar nedir hocam öyle ? Düzgün bir jant taksanız araç adam olabilir. Ayrıca o yazıları falan da sökün

Bende hiç sevmem, hatta nefret ederim ama benim özgürlüğüme kasıt olmadıkça saygı duyarım. Burda yardıma ihtiyacı olan birini eleştirmek doğru değil yardım edecek bilgileriniz varsa yazarsınız yoksa birşey yazmak zorunda değilsiniz

Banada öyle geldi herkez ister iyi araca binmeyi imkan meselesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    o kaportaya yapıştırdıklarını sök gözünü seveyim.ne olursa olsun çok kötü duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

o kaportaya yapıştırdıklarını sök gözünü seveyim.ne olursa olsun çok kötü duruyor.

kardeşim arabamı iyi aile çoçugu bir arkadaş çizmiş derin çizgiler mevcut boya yapacak paramız yok :) imkanımız olsun boyatınca sökeriz bırakta osmanlımızı biraz hatırlatsın şimdilik
  • quote:

MERHABA ARKADAŞLAR ARACIM ŞAHİN DÜŞÜRME AMAÇLI GİTTİM HELEZYONLARI KESTİRDİM BİLDİĞİM KADARIYLA BİR BİR BUÇUK DİŞ KESTİLER ÖN TEKER İLE ÇAMURLUK ARASINA 1 BUÇUK PARMAK GİRİYOR ARKA TARAF İSE HİÇ GİRMİYOR TEKER İN İLK ÇİZGİSİNDE YANİ LASTİĞİN BAZEN ARAÇ ALT SÜRTMESİ YAPIYORDU TEKERLERİM 185/55/14 JANTLARIM MIZRAK 14 INÇ EKSOZ SÜRTÜYOR DEDİLER ARAÇIN EKSOZUNU ELEKTRİKLİ EKSOZ YAPTIM TESİSAT SAĞDAN DEİLDE ORTADAN DÜZ GELDİ AMA HALA BAZEN SÜRTÜYOR BENCE ÇOK DÜŞÜRDÜLER İNTERNETTE TOFAŞ DOĞAN ŞAHİN , KARTAL 5 cm Spor Yay Helezon GİBİ BİR ŞEY GÖRDÜM 5 CM DEN KASTI NEDİR ACABA YANİ DÜŞÜKLÜK SEVİYESİ NEDİR 3.5 CM OLANLARDA VARMIŞ BEN HATAYDA YAŞIYORUM ÇUKUR VE TÜMSEKLERİMİZ MEŞHURDUR YANİ BANA ARAÇIN HEM SPOR DURMASI HEMDE ALT SÜRTMEMESİ İÇİN TAVSİYELERİNİZ NELERDİR İNTERNETTE OKUDUĞUMA GÖRE AMATÖSÖRLERE ZARAR VERİYORMUŞ KESTİRMEK ZARAR VERMEDEN ÖNLEM ALMAK İSTİYORUM

13 jantta bu sıkıntı sureklı olur aksesuar , modıfıye , uygulamaları ıcın yardımcı olurum sahın doğan kartal ıcın özellıkle ılgılenırım hastalıktır bendede

face adresim : MASKOT TUNİNG ekle yardımcı oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

quote:

MERHABA ARKADAŞLAR ARACIM ŞAHİN DÜŞÜRME AMAÇLI GİTTİM HELEZYONLARI KESTİRDİM BİLDİĞİM KADARIYLA BİR BİR BUÇUK DİŞ KESTİLER ÖN TEKER İLE ÇAMURLUK ARASINA 1 BUÇUK PARMAK GİRİYOR ARKA TARAF İSE HİÇ GİRMİYOR TEKER İN İLK ÇİZGİSİNDE YANİ LASTİĞİN BAZEN ARAÇ ALT SÜRTMESİ YAPIYORDU TEKERLERİM 185/55/14 JANTLARIM MIZRAK 14 INÇ EKSOZ SÜRTÜYOR DEDİLER ARAÇIN EKSOZUNU ELEKTRİKLİ EKSOZ YAPTIM TESİSAT SAĞDAN DEİLDE ORTADAN DÜZ GELDİ AMA HALA BAZEN SÜRTÜYOR BENCE ÇOK DÜŞÜRDÜLER İNTERNETTE TOFAŞ DOĞAN ŞAHİN , KARTAL 5 cm Spor Yay Helezon GİBİ BİR ŞEY GÖRDÜM 5 CM DEN KASTI NEDİR ACABA YANİ DÜŞÜKLÜK SEVİYESİ NEDİR 3.5 CM OLANLARDA VARMIŞ BEN HATAYDA YAŞIYORUM ÇUKUR VE TÜMSEKLERİMİZ MEŞHURDUR YANİ BANA ARAÇIN HEM SPOR DURMASI HEMDE ALT SÜRTMEMESİ İÇİN TAVSİYELERİNİZ NELERDİR İNTERNETTE OKUDUĞUMA GÖRE AMATÖSÖRLERE ZARAR VERİYORMUŞ KESTİRMEK ZARAR VERMEDEN ÖNLEM ALMAK İSTİYORUM

13 jantta bu sıkıntı sureklı olur aksesuar , modıfıye , uygulamaları ıcın yardımcı olurum sahın doğan kartal ıcın özellıkle ılgılenırım hastalıktır bendede

face adresim : MASKOT TUNİNG ekle yardımcı oluruz

tskler sayfanı begendım mesajını beklıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Benim söylediklerimde konu ile alakalı zaten. Eğer düşünce uzuvlarınızı kullanarak okursanız anlarsınız, eminim.

Arabada helezon yaya sıra gelene kadar bir dünya eksik var. Bende bunları belirttim. Bu konu hakkında fikrim budur. Eğer buraya aracın resmini koyacak kadar dürüstseniz gelen eleştirilere açık olmalısınız.

Velhasıl kelam ben fikrimi söyledim. Yasak mı?

arkadaşım mümkünse sen yorum yapmazsan sevinirim konu helezon etiket değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

Araca fabrika üretimi düzgün spor yay ve amortisör alınabilir..Yumuşak helezonlar işini görebilir..Fakat illa kestirip veya illa yere yakınlaştıracaksanda direksiyon sertliğini , virajlarda dengenin bozulacağınıda biliyor olman lazımdır..

tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

tskler
  • quote:

tsklr
  • quote:

quote:

tsklr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

quote:

tsklr
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

Yahu o etiketler nedir arkadas, yay nedir ya, birakin bu isleride efendi efendi binin arabaniza. Bu haliyle gercekten igrenc görünüyor. Ustune para verseler binmem bu arabaya.. umarim bu elestirilerden sonra sokersin o etiketleri, cizik kat kat daha iyidir

binme arkadaşım konu dışı yorum da yapma bir zahmet genede yorumun için saol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.