Şimdi Ara

Acil Samsung note 4 sorunu acil yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, benim sorunumu yaşayanlar ayrı bir konu açmış ama konuya kimse cevap vermediği için kendim yeni konu açıyorum.

Samsung note 4'de asıl sorunum başlamadan ilk önce 4g bağlantıda sorun yaşayamaya başladım. 4g bağlantım gelip gidiyordu ve telefon 4g bağlantısı gidince tekrar edge/hspda bantlar arasınsa geçiş yapıyordu. Bana ulaşmaya çalışanlar telefonum açık ve hat vsrken bile telefona ulaşılamıyor diye mesaj alıyorlarmış. Bende birisi aradığım zaman çoğu zaman ilk arama da düsmüyor sonraki aramalarda bağlantı kurabiliyordum bazen ise birisiyle konuşurken hat kesiliyordu.

Şu an ki yaşadığım sorun ise Samsung note 4 telefonum şarjı 2-3 saatte bitiyor ve aşırı ısınıyor. Şarj olurken de aşırı ısınıyor. İkinci bataryam var onda da aynı durum sözkonusu. Ancak 4g yi bant ayarından sadece GSM yaptığım zaman telefon sorunsuz şekilde çalışıyor, batarya süresi eskisi gibi normal gidiyor ve ısınma sözkonusu değil. Yani kısaca şöyle özetleyeyim mobil ağı "4g otomatik' geçiş yapınca artık hiç 4g bağlanmıyor ve hat göstermesine rağmen " telefon ağda kayıtlı değil" diyor ve batarya hemen 2-3 saatte bitip aşırı ısınıyor. Benim tahminim eğer bataryadan kaynaklı değilse mobil bantlar arası geçiş yapması sorunun kaynağı. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çözüm ararlarken olası sorun ve çözümlerden bana en mantıklı geleni şu oldu, bir telefon servisi bu sorunu yaşayan arkadaşa "telefon gsm şebeke entegresinin aşırı akım çekmesinden bu sorunun kaynakladığını" belirtmiş ancak devamında arkadaş cevap yazmadığı için sorunu çözüldü mü bilmiyorum.
    Konuda tecrübesi ve bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun benim note 4 tede var sorunun çözümü bulabildiysen 0537 308 41 19 bana mesaj atabilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.