Şimdi Ara

acil saphire 256mb 9600xt mi ---yoksa 256mb x1300 ddr2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar p4 sitemim ve (agp 4x desteği bulunan anakarta uyumlu ) ekran kartımı yeniliycem biliyorum 2 side ust duzey kart değil ama ikisinden birini almayı dusunuyorum, sizce hangisi? ve nedenini belirtirseniz sevinirim aralarında 10 ytl var sadece.....

saphire 256mb 9600xt mi
    yoksa saphire 256mb x1300 ddr2 mi?
    x1300 olan kart, PRO su yada XT si değil sadece x1300 --onuda goz onunde bulundurursanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorionum -- 3 Nisan 2007; 23:32:32 >

• tabikide x1300
  • Peki bütçe ne kadardı? Biz sana farklı bir kart önerebiliriz belki?
  • hocam 2. el alcaktım ama O/C kart çok var piyasada bende sıfır alcam 9600xt---- 135 ytl ,
    x1300 de--145 ytl vatanda , yarın alıcam işte birini, başka tavsiyeniz varmıdır agp 4x destekleyen anakart için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorionum -- 4 Nisan 2007; 1:01:24 >
  • bütçem nakit 80 ancak, taksitlede 145-150
  • başka fikri yorumu olan yokmu arkadaşlar????
  • forumdaki bi arkadaş yardımcı oldu sağolsun x1300 ile uyumsuzluk yaşayabilirmişim anakart sebebiyle, 9600xt al kafan rahat olsun dedi sağolsun, onu alıcam... iyi geceler herkese
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorionum

forumdaki bi arkadaş yardımcı oldu sağolsun x1300 ile uyumsuzluk yaşayabilirmişim anakart sebebiyle, 9600xt al kafan rahat olsun dedi sağolsun, onu alıcam... iyi geceler herkese

2. el bir 6600gt alırsan daha da çok performans elde edersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 4 Nisan 2007; 9:14:45 >
  • 130-140 lira çok para bence o karttlara
    2.el garantisi süren bi kart al bence de.
  • tşkler arkadaşlar , 9600xt aldım bugun vatan bilgisayardan 128 ytl ye,
    vede hemen test ettim bende yuklu nfs underg. 2 yi full oynadım, gayet keyifliydi.... sanırım işimi gorecek bu kart.
    2.ci el daha iyi bir kart daha iyi olabilirdi belki ama çoğu 2. el kart O/C yapılmış, zorlanmış oluyor.....çok iyi bilmiyorum ama yanma ihtimali artıyor diye biliyorum kartın.... ustelik garantilisinide bulamadım.

yorumlarınız için çok tşkler arkadaşlar ..... sağolun
  • 9600xt güzel karttır ama uyumsuzluk varmı bilmiyorumda 1300 alman daha iyi olacaktı
  • iyi bi seçim yapmışsın
  • Neyse arkadaşlar kötü yorum yapıp arkadaşı üzmeyelim. Hayırlı olsun
  • 1300 al o paraya alınacak en güzel karttır.
  • arkadaşlar evet teknik ozelliklere bakmıştım saphirin sitesinden , x1300 daha ağır basıyor gibiydi çok fazla fark olmasada, ancak bilgisayarcı arkadaşlara sordum vede bu forumdaki birkaç yarbay arkadaşıma aynı şeyi soylediler, belki x1300 biraz daha iyi olabilir dediler ama benim asus anakartla uyumsuzluk olasılığı yuksekmiş. kafan ağrımasın 9600xt al dediler , oda yakın performance gosterirmiş....bide birkaç yıl oncesinin en iyi kartlarından, benim sistemde birkaç yıllık zaten bende onu aldım.. test ettim gayet iyi gibi, bakalım artık aldık kullancaz...

yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorionum -- 5 Nisan 2007; 1:47:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.