Şimdi Ara

Acil SATILIK 2.el LL Modem, Ethernet kartları ve normal (pstn) modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Bu hafta sonu taşınacağım için elimdeki bütün eski cihazları (eğitim için kullandığım ve upgrade'lerden kalan bazı parçalar) elden çıkartıyorum, sadece kendi bilgisayarım kalacak. Dükkanımı ziyaret ederek diğer ürünleri de gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

1 Adet Motorola Codex 3266 Fast Leased Line Modem - 40 YTL (2. elde 140'tan aşağıya satmazlar, taşınmasam satmazdım)

1 Adet Aztech UM9800 External USB Modem - 10 YTL

1 Adet Intel PRo 10/100 Ethernet - 2 YTL

1 Adet 3Com 10/100 Ethernet - 2 YTL

Cihazları hayır amacıyla satıyorum, gelen paranın tamamını çalıştığım yerin yakınındaki bir camiye bağışlayacağım. Şu anda çok zor durumdalar, alt katında bulunan aş evinde günde yaklaşık 400 YTL'lik yemek dağıtılıyor ve bunu karşılamakta güçlük çekiyorlar. BANA İNANMAYAN ARKADAŞLAR ÜRÜNÜ BENDEN ALIP, HAVALEYİ DİREK CAMİYE BAĞLI VAKFIN HESABINA YAPABİLİRLER.

Hafta sonuna kadar satamazsam çöpe gidecekler, bu nedenle ihtiyacını olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarınıza ilanımın linkini verin lütfen.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.