Şimdi Ara

*>> SATILIK envai çeşit malzeme (Marc Ecko Saat, Emzirme minderi vb...) <<*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    FİYATLAR TEKRAR DÜŞTÜ

Arkadaşlar buradaki ürünlerin yanına buradakilerin 1-2 katı daha ürün eklenecek, yeni taşındığımız içibn henüz fotoğraf çekemediğim
    ürünler var satışımı takip etmenizi tavsiye ederim. Çok fazla detay veremiyorum, aşağıda yazandan fazla detay isteyen özel mesaj atabilir.

Yerim İstanbul Gaziosmanpaşa merkezde, çok büyük ürünlerin elden alınması iyi olur. İsterseniz büyük ürünleri de kargolarım tabiiki ama
    benim için uğraştırıcı, sizin için masraflı olacaktır.

Kargo yapılacak ürünler mümkün olduğunca küçük ama sağlam paket yapılacaktır. Mümkün olan en ucuz fiyata ulaştırılması için kargocular
    ile ilgili pazarlıklar yapılacaktır :) Kargo ücreti alıcıya aittir.

Diğer kategorilerdeki satılık ürünler için dükkanıma bakınız (henüz eklenmeyenler var); Dükkana ulaşmak için tıklayınız

ANNE & BEBEK ÜRÜNLERİ :

Casual nest şişme emzirme minderi + 40'lı paket hijyenik göğüs pedi -> 15TL
    Yeni annelerin en iyi yardımcısı, bel ağrılarından şikayetçiyseniz mutlaka almalısınız (aslında değilseniz de alın, bir süre sonra mutlaka sorun
    oluyor) Bebeğimizi emziremediğimiz için bunu da sadece bir kere kullanma şansımız olabildi, tertemiz ürün.

DİĞER ÜRÜNLER :

Muhteşem kafa masaj aleti bokoma - 4TL'den düştü -> 3TL -> 2TL
    Kan dolaşımını hızlandırır, rahatlatır, sakinleştirir. Baş ağrısına iyi geldiği söyleniyor deneme fırsatım olmadı. Bana sorarsanız düzenli
    kullanımda saçlarınızı da arttırabilir :) (kan dolaşımının hızlanması saç gelişmesine etki eder çünkü)

Bisiklet pompası -> 3TL

Delgeç deliği güçlendirme patch'leri (200'lü çok pratik, dosyalarınız kağıtlarınız yırtılmasın!) -> 5TL

DAHA GELECEK ÜRÜNLER VAR BEKLEYİN!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 28 Kasım 2012; 20:38:33 >

• Pm
  • vitrin tek olarak ne kadardır efendimpm atarsanız birde ben kocaelideyim kargosu hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0689

vitrin tek olarak ne kadardır efendimpm atarsanız birde ben kocaelideyim kargosu hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum saygılar

Merhaba,

PM attım konu ile ilgili olarak. İlgilenecek diğer arkadaşlar için de bir not ekleyeyim;

Vitrin tek olarak 90 TL'dir. Kutuladığımda tahminen 200x50x20 (25'e kadar çıkabilir) boyutlarında olacaktır diye hesapladım. Kargo hesabınızı kargo firmalarının sitelerinden buna göre yapabilirsiniz. Çıkış yeri olarak İstanbul Avrupa yakası seçmelisiniz.
  • merhaba ben oyun halısını almak istiyorum.
  • oyun halısı için
    merhaba mümkünse numaranızı yollayabilir misiniz? burdan takip etmem çok zor oluyor teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamuncera

oyun halısı için
    merhaba mümkünse numaranızı yollayabilir misiniz? burdan takip etmem çok zor oluyor teşekkürler

Merhaba,

numaramı pm attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

pm

Cevaplandı.
  • Toplar Oppsional isimli arkadaşa Rezerve edilmiştir.
    Hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Toplar Oppsional isimli arkadaşa Rezerve edilmiştir.
    Hayırlısı olsun

tşkler
  • zımba deligi hakkında biraz daha bilgi alablirmiyiz nasuıl bir alet o
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

zımba deligi hakkında biraz daha bilgi alablirmiyiz nasuıl bir alet o

Selam,

Aslında ilanda yanlış yazmışım, zımba değil delgeç demem gerekiyordu. Aşağıda örneğini verdiğim tarzda bir evrak poşetiniz olsun veya delgeç ile kendinizin deldiği evraklarınız var diyelim. Evrakların delgeç deliğine bu aleti takıp sıkıyorsunuz deliğin kenarına plastik bir koruyucu yapıştırıyor, böylece dosyada kağıdın ağırlığından dolayı veya çekmeler esnasında yırtılmasını engelliyor.

http://www.adamavi.com.tr/urun/evrak-dosyasi-leitz-combifile-gen-sef-3lu--4727-_1397801.aspx?CatID=29971#

• Süt pompasını almak istiyorum. Elinde mevcut mu? kaç tane süt poşeti var? Hemen cevap bekliyorum teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leeeooon

Süt pompasını almak istiyorum. Elinde mevcut mu? kaç tane süt poşeti var? Hemen cevap bekliyorum teşekkürler...

Merhaba, evet mevcut. Süt poşeti kaç tane var bilmiyorum inanın ama 5-6 tane, hatta belki 10 tane kadar olabilir. Hızlı cevap istediğiniz için hemen yazdım, isterseniz kontrol edip bilgi verebilirim.
  • Siz de mi askeri personelsiniz? Ardahan Göle ilçesinde görev yapıyoruz. Yeni bebişimiz oldu süt pompasını sizden nasıl alabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.