Şimdi Ara

*>> SATILIK Çeşit çeşit elektronik eşyalar<<*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    BAZI FİYATLARI DÜŞÜRDÜM, YENİ ÜRÜNLER EKLEDİM ve RESİMLERİ KÜÇÜLTTÜM

Arkadaşlar buradaki ürünlerin yanına buradakilerin 1-2 katı daha ürün eklenecek, yeni taşındığım için henüz fotoğraf çekemediğim ürünler
    var satışımı takip etmenizi tavsiye ederim. Çok fazla detay veremiyorum, aşağıda yazandan fazla detay isteyen özel mesaj atabilir.

Yerim İstanbul Gaziosmanpaşa merkezde, çok büyük ürünlerin elden alınması iyi olur. İsterseniz büyük ürünleri de kargolarım tabiiki ama
    benim için uğraştırıcı, sizin için masraflı olacaktır.

Kargo yapılacak ürünler mümkün olduğunca küçük ama sağlam paket yapılacaktır. Mümkün olan en ucuz fiyata ulaştırılması için kargocular
    ile ilgili pazarlıklar yapılacaktır :) Kargo ücreti alıcıya aittir.

Diğer kategorilerdeki satılık ürünler için dükkanıma bakınız (henüz eklenmeyenler var); Dükkana ulaşmak için tıklayınız

ELEKTRONİK & BİLGİSAYAR ÜRÜNLERİ :

150cm genişliğinde ayaklı projeksiyon perdesi 65TL

3M MP7640 ve 7640i için yedek lamba -> 100 TL
    En fazla 200-300 saat kullanılmıştır. Orijinal lambadır.

Şekilden şekile giren renkli USB 2.0 Hub -> 7TL

Sağlam IDE Notebook Diskleri :
    Sürücülere format atılmış ve 1-2 tool ile scan edilmiştir. Bir kısmı eski çalıştığım şirkette upgrade'lerden kalma disklerdir.
    20GB Travelstar -> 15TL
    30GB Toshiba -> 20TL
    30GB Travelstar -> 20TL
    100GB Toshiba -> 40TL

Çok az miktarda bad sector'lü IDE notebook diskleri :
    Sürücülere format atılmış ve 1-2 tool ile scan edilmiştir. Az miktarda bad sector içermekteler. örnek resimde 60GB Samsung'daki bad sector gözükmektedir.
    30GB Travelstar -> 12TL
    40GB Travelstar -> 17TL
    60GB Samsung -> 22TL

Napa (Creative) kumandalı Mini MP3 player, kutusunda + ense tipi kulaklık + 10 dolu, 2 boş CD, 10 tane boş mini CD kutusu -> 10TL

RAMLER:
    Bütün ram'ler single sided'dır. Hepsi çalışır durumdadır. Sol üstten aşağıya doğru sırasıyla. Hepsini alana 50TL.
    128MB (olduğuna inanıyorum, 256 veya 64 olabilir. Şansınıza.) 133Mhz -> 4 TL
    256 133Mhz -> 7TL
    Kingston KVR133X64C3/256 -> 8TL
    128 133Mhz -> 4 TL
    Samsung 128 133Mhz -> 4 TL
    Hyundai 64 100Mhz -> 3TL
    Hyundai 64 100Mhz -> 3TL
    Kingston KVR133X64C3/128 -> 5TL
    Kingston KVR133X64C3/128 -> 5TL
    Viking 256 100Mhz -> 6TL
    Viking 256 100Mhz -> 6TL
    Blitz 128 DDR333 -> 3 TL

Acer P3 600 bilgisayar -> 50TL
    Alın download makinesi yapın.
    P3 Socket CPU
    Samsung 10GB HDD
    2x128GB DDR Ram
    Asus 50x CDrom
    4 adet Usb 2.0 portlu pci kart, onboard 2 adet USB 1.0 port.
    Acer Mini Kasa (resimde soldaki benim kasa, sağda satılık olan gözüküyor)
    Asus v8170 32mb tv out ekran kartı
    1.44 floppy

IBM İnce Notebook çantası (az kullanılmış, ergonomik eğimli askı kayışıyla) -> 25TL
    Biraz tozlu, resimleri taşınırken çektiğim için silmeye uğraşamadım. Temizlenirse cillop gibi olur.

Targus Notebook çantası (sıfır) -> 25TL

Motorola Codex 3266 Fast ISDN Leased Line Modem -> 20TL
    (bir önceki evden taşınırken satışa çıkarttığımda bir arkadaşıma test ettirmiştim, çalışır durumdaydı. Geçen sefer 40TL'den ilan verdim. Şimdi gitsin diye sadece 20TL yazıyorum. 100TL'den aşağıya etmez sanırım.)

Toshiba 15V/5A notebook adaptörü (orijinal, hiç kullanılmadı. Kutuya yanlış koymuşlar, bizim notebook'a yenisini almak zorunda kaldık. Bu elimizde kaldı) -> 35TL 'den düştü -> 25TL

4 Port USB 2.0 Hub (üzerindeki etiket çıkabiliyor, özelleştirilebilir) -> 5TL
    http://img704.imageshack.us/img704/8445/usb24port.jpg (resimde bir gariplik var, linki tıklayıp açabilirsiniz)

Anten yükseltici -> 1TL

Eski çalınan telefonumun ORIJINAL aksesuarları: (ikisini alana 16TL)
    Nokia orijinal hiç kullanılmamış DKU-2 data kablosu -> 10TL
    Nokia orijinal AC-2E (Kalın Uç) Seyahat şarj Cihazı -> 10TL

ECP/EPP Palalel Port adaptörü 32-64 bit (PCI, 64bit server uyumlu) -> bir tane kaldı 10TL

Koleksiyoncular için 24'lü DVD çantası -> 7TL
    Not ve kapak resimleri için her sayfada özel bölmeleri vardır. İstenirse kapak bölümü CD/DVD için kullanılarak çanta 48'li olarak kullanılabilir. Ayrıca arkada Index bölümü bulunmaktadır.

Otomatik kapı/çekmece ışığı -> tanesi 1.25TL

Genius 4 tuşlu Joystick (simulasyon için iyidir, action/adventure zor) -> 3TL

DAHA GELECEK ÜRÜNLER VAR BEKLEYİN!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 3 Ağustos 2012; 14:52:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smileplease03

3M MP7640i Projeksiyon
    yenisi 704 lira kardeşim

http://www.istanbulbilisim.com.tr/3m-mp7640i-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,19441.html
    Bilgine

Bilgilendirme için teşekkür ederim, yenisinin yanında 2 tane yedek ampul (tanesi 400$ civarı) , ayaklı perde ve çanta da veriyorlar mı peki?

• işte bilip bilmeden yazıp da cevabını alanlara bitiyorum yaa çok komik oluyor :D...

Hayırlı satışlar arkadaşım...
  • p.m.
  • hayırlı satıslar. verdıgınız yedek lambalar sıfırmı pekı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihansevencan

hayırlı satıslar. verdıgınız yedek lambalar sıfırmı pekı.

Merhaba,

aslında buna cihazın hikayesini anlatarak cevap verebilirim sanırım. Bu cihaz ve lambaları eski çalıştığım işyerinde değişimden kalan ürünler. Şöyle ki, bu cihazlar kullanım durumundayken şirket yeni projeksiyon cihazı alıp hepsini sıfırlama yoluna gitti, böylece ürünlerin hepsi garantili olacaktı. Bunların lambaları en fazla 300 saat civarında kullanılmıştır sanıyorum (hatta bu değişim işleminden sadece 1-2 hafta önce bir cihazın lambasını değiştirmiştik).
    Şu anda en uzun süre kullanılmış lamba cihazın içinde takılı olandır. Onu da 3 senedir maç + film izlemek için kullandım, yine de 1000 saat falan anca olmuştur herhalde (genelde maçlar akşam olduğu için eco modda çalıştırdım, hem elektrik tasarrufu yaptım hem de lamba daha az yıprandı). Sıfır lamba ömrü 2000 saatten ikisi 4000 saat yapar, ben kullanılmış olduklarını düşünerek 3000-3500 diye yazmıştım.

Tabi bu bağlamda şunu da belirtmiş olalım. Lambalar orijinal 3m'dir, yani fitil değişimi falan gibi birşey yapılmamıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm...
  • pm attım.
  • pm attım
  • takipteyim arkadaşım ;)
  • takipte..
  • takip.
  • merhaba ayaklı projeksiyon perdesi duruyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

merhaba ayaklı projeksiyon perdesi duruyor mu acaba?
    Merhaba,

evet duruyor hocam. Projeksiyonu 2 hafta önce goksal nick'li arkadaşa sattım. Arkadaş hesabıma 500TL nakit gönderdi, ürünü para yattıktan sonra gönderdim. Bu konuda bir sıkıntınız olmasın 500 değil 500.000 olsa bende kimsenin parası kalmaz, isterseniz kendisine de sorabilirsiniz.

Ürün ile ilgili de not etmem gereken ufak bir nokta var, perdenin asıldığı bir askı var, orası çatlak ancak ben çok uzun süre böyle kullandım ve hiçbir sorun olmadı. Ayrıca isterseniz plastik çelik ile yapıştırmayı deneyebilirim, ben sorun olmadığı için yapmadım (taa ilk başlarda japon ile denedim olmamıştı sonra birşey yapmadım).
  • reserved
  • Fujitsu/Siemens laser'li sunum kumandası

tarafımdan alınmıştır.
    hayırlı olsun iki taraf için de.
  • mrb,
    ramlere ait resimler gözükmüyor.

bu ramler arasında 256 mb 100 mhz sodimm sd notebook rami varsa 2 adet lazım alabilirim.

hayırlı satışlar.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapkin

mrb,
    ramlere ait resimler gözükmüyor.

bu ramler arasında 256 mb 100 mhz sodimm sd notebook rami varsa 2 adet lazım alabilirim.

hayırlı satışlar.

Evde bir adet notebook ram'i olacaktı sanırım. Kontrol edeyim bilgi veririm.

Ev hurdalık mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 20 Mart 2012; 11:52:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.