Şimdi Ara

Acil Satılık Ciltli Edgar Allan Poe ve Kutulu İlahi Komedya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acil Satılık Ciltli Edgar Allan Poe ve Kutulu İlahi Komedya

Kitaplar sıfır,ihtiyaçtan satılık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 5 Şubat 2014; 0:26:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam ilahi komedya nasildir?siir seklinde oldugunu biliyorum ama olaylar falan nasil akici mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DündenBugüne kullanıcısına yanıt
    Adamın söylediği kelimeyle kastettiği şeyler çoğu zaman farklı olduğundan çeviren de dipnotlar eklemiş,bir de çok fazla kişiye atıf var bunları da dipnotla açıklamaya çalışmış çevirmen.Fakat her sayfada bazen sayısı 8-9 u bulan dipnotlara bakmaktan dolayı insan kitaptan soğuyor.Ben cehennemi okuyup bıraktım.

• Yazilmis gerçi de sansimi deneyeyim. Poe kitabini tek basina kaça verirsiniz? Kinyas ve Kayra + Gösteri Peygamberi ile takas düşünür musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam,ikisini birlikte satıyorum ve takas düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Adamın söylediği kelimeyle kastettiği şeyler çoğu zaman farklı olduğundan çeviren de dipnotlar eklemiş,bir de çok fazla kişiye atıf var bunları da dipnotla açıklamaya çalışmış çevirmen.Fakat her sayfada bazen sayısı 8-9 u bulan dipnotlara bakmaktan dolayı insan kitaptan soğuyor.Ben cehennemi okuyup bıraktım.

Dogrudur hocam eseri anlayabilmek icin o donemi iyi bilmek gerekiyor.neyse artik zaman bulabilirsem ileride okurum saolasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günceldir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edgar Allan Poe Bütün Hikayeleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Dogrudur hocam eseri anlayabilmek icin o donemi iyi bilmek gerekiyor.neyse artik zaman bulabilirsem ileride okurum saolasin

Dönemi istediğin kadar iyi bil yine de dipnotlara bakmadan okunamaz bence, benim hayatımda öylesine adını duyduğum insan sayısından fazla insanı cehenneme yollamış Dante.
    Bu arada iyi satışlar.

• Teşekkür ederim.

Gerçekten de; adam her canını sıkanı,işine gelmeyeni tutmuş cehennemine yerleştirmiş.Yalnız Hz.Muhammed ve Hz.Ali'yi de cehenneme atması diğer tarafta kim bilir nasıl bir azap görmesine sebep oluyordur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.