Şimdi Ara

acil satılık focus ghia

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.2000 model ford focus ghia hatcback aracım satılıktır.92000 km de 4 lastik sıfır tiger kayışıda yeni değişti.öğretmenden temiz bir araç.kocaelinde yaşıyorum.bu bölgedeki arkadaşlar olursa daha iyi olur.balıkesir de olabilir.çünkü balıkesirliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemokachi -- 4 Ocak 2007; 22:42:46 >

• fiyatı yazmayı unutmuşsun.
  • özür dilerim asıl önemlisini unutmuşum haklısınız.16000 ytl ye vereceğim. ayrıca aracımın ekspertiz raporu da kocaeli es oto dan yeni alınmıştır. sadece sağ ön çamurluğun ucu lokal boyalıdır. öğretmen arkadaş dokundu da biraz. ama fotosunu çekmiştim hemen ciddi bi şey değil. başka hiç bi değişen yok.

aracın fotoları burada ayrıca http://www.araba.com/419614.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemokachi -- 4 Ocak 2007; 23:25:54 >
  • www.sahibinden.com'u da denemeyi unutma.
  • İlk kullanıcısı sizmisiniz.?
  • yooo hayır ben ikinci sahibiyim. ama 68 000 km deyken bildiğim bir hava astsubayı tanıdığımdan almıştım.
  • Sattın herhlade arabayı ilan kalkmış
  • evet sattım kardeş. aslında tam satmak da değil. sıfır focus almıştım,takasa girmek istemiyordum biraz düşük kabul ediyolardı. üç gün bekledim baktım ciddi bir müşteri yok.ben de ucuz mucuz verdim es otoya.neyse hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.