Öncelikle merhaba indirim sebebiyle 2-3 saate sistem siparişimi vermek zorundayım 2 sistem arasında kaldım sizce hangisini seçmem mantıklı. Bütçe 3400 TL.
Evet arkadaşlar dediğim gibi acil sipariş vermem lazım sizden ricam sistemler uyumlu mu onada bakabilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: IDeadEndI
Öncelikle merhaba indirim sebebiyle 2-3 saate sistem siparişimi vermek zorundayım 2 sistem arasında kaldım sizce hangisini seçmem mantıklı. Bütçe 3400 TL.
Evet arkadaşlar dediğim gibi acil sipariş vermem lazım sizden ricam sistemler uyumlu mu onada bakabilir misiniz?
2 sisteminde fiyatları nedir ? bütçen yetiyorsa 2. sistemi ve ekstra olarak 970 'i dahil edersen çok daha yakışıklı olur.
2si de 3400Tl ye denk geliyor malesef ekstra dahil edemiyorum fiyat 400-450tl oynuyor çünkü. Aslında pek OC yapıcağımı düşünmediğim için 1. sistemi mi alsam diye de düşünmüyor değilim ve oynadığım 2 oyun var lol ve cs go tahminimce 2 pc de rahatlıkla uzun bir süre beni götürür.
GTX 960 da hafife alınacak bir kart değil. Bende 2. sistemi ekran kartı olmadan dizip kullanmayı planlıyorum ilerdede GTX970 takıp kullanacağım