Öncelikle merhaba indirim sebebiyle 2-3 saate sistem siparişimi vermek zorundayım 2 sistem arasında kaldım sizce hangisini seçmem mantıklı. Bütçe 3400 TL.
Evet arkadaşlar dediğim gibi acil sipariş vermem lazım sizden ricam sistemler uyumlu mu onada bakabilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: IDeadEndI
Öncelikle merhaba indirim sebebiyle 2-3 saate sistem siparişimi vermek zorundayım 2 sistem arasında kaldım sizce hangisini seçmem mantıklı. Bütçe 3400 TL.
Evet arkadaşlar dediğim gibi acil sipariş vermem lazım sizden ricam sistemler uyumlu mu onada bakabilir misiniz?
2 sisteminde fiyatları nedir ? bütçen yetiyorsa 2. sistemi ve ekstra olarak 970 'i dahil edersen çok daha yakışıklı olur.
2si de 3400Tl ye denk geliyor malesef ekstra dahil edemiyorum fiyat 400-450tl oynuyor çünkü. Aslında pek OC yapıcağımı düşünmediğim için 1. sistemi mi alsam diye de düşünmüyor değilim ve oynadığım 2 oyun var lol ve cs go tahminimce 2 pc de rahatlıkla uzun bir süre beni götürür.
GTX 960 da hafife alınacak bir kart değil. Bende 2. sistemi ekran kartı olmadan dizip kullanmayı planlıyorum ilerdede GTX970 takıp kullanacağım
1. Sistem oyunlarda daha perfonmarslı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme