Şimdi Ara

Acil Sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni başlıyıcam ogamede 7. evren yada 10. evrenden açmak istiyorum yani biraz zorlanmak istiyorum peki sizce hangisinde daha zevkli olur ogame oynamak ?

• zevkli olmaz oralarda oynamak noob dan çıktın mı vururlar seni yeni evrenlerde başla
  • Ben önermem 5000 puandan sonra oyunu bırakırsın zevk almazsın bence 30 lardan bir evrene gir.
  • hımm 16. evrende varda 6000 puanım var şimdide burdan açmayı düşünüyorum 7. evrenden açmayı düşünüyorum olmadı 26. evrenden
  • quote:

Orjinalden alıntı: cheliski

hımm 16. evrende varda 6000 puanım var şimdide burdan açmayı düşünüyorum 7. evrenden açmayı düşünüyorum olmadı 26. evrenden

30lara gelsen daha iyi olur
  • 35e açmada 34e aç orda tek_kurt ittifakına gir 35 zor olur 5000i geçinde direk 300 komla giriyor sıralamadkiler 36da hesap alımı yok 34 yani
  • hımm anladım 7. de rahat bırakmazlar diyosunuz yani? 26. da açıyım o zaman bende en iyisi ben 2 sene önce işte 8. evrende oynamıştım dağıttılar oyunu bıraktım o kadar hammeddemi aldılar doru diyosunuz zor olur noobdan çıkınca savunma yapmaktan filo yapamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10.evrene gir 9.galaksiden kur somleri kimse yaklasamaz sana
  • 26. evren iyi mi peki?
  • eh işte ama bence 34e gir 26da bilmem
  • 6. ve 8. evren zor diyolar doğru mu?
  • aynı bilgsyrla farklı bi evrene yerleşmek yasal mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosto

aynı bilgsyrla farklı bi evrene yerleşmek yasal mı?

yasal
  • tamamdır hemen açıyoz bak kekleme ama üzülürüm hesabı kaybedersem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.