acil ssd yardım 3-4saat içinde almam gerekiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
WD veya Kingston alınabilir.
-
-
120 yetmiyor. Programlar vs kurunca 30 40 GB kalıyor. Almışken 240lık al -
2.laptop windows hariç birşey olmayacak pc de internet film vb o yüzden bana yüksek hızlar felan değil dayanıklılık lazım 3-4yıl arızalanmasın yeter
-
Patriot alabilirsiniz. Bu fiyat seviyesinde fark çok yok.
Ekleme: Bütçenizi zorlamazsa Seagate de alabilirsiniz. Dramli model, ayrıca boyut arttıkça okuma yazma ömürü de artıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 21 Mart 2021; 16:10:26 > -
samsung evo 870 256gb beklenilmeyen extra indirim gelince kupon ile birleşince 225TL ye düşünmeden aldım arkadaşlar.
-
En iyisini yapmışsın hocam ömürlük ssd. Samsung Magician yazılımı ile birlikte kullanın. -
Nasıl bu kadar ucuza getirdiniz? yurtdışı mı?
-
amazonda hesabıma özel min 125TL alışverişe 75TL indirim kuponu gelmiş 350TL ydi 275TL ye alsam mı diye düşünürken ürün 299TL ye düşünce indirim kuponu ile 225 e düşünmeden aldım sata-2 pc ye fazla bir ürün ama illa eski pc de kalması gerekmiyor ucuz birşey alınca diğer pc ye takıp diğer ssd ler ile raid yaparım diye aldım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X