Şimdi Ara

Acil Tavsiye Samsung & LG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Samsung ru 7400 almak istiyordum fiyat 3650 kadar inmişti kara cumayı beklerken fiyat cıktı ve şuan 4300 lerde.
    1. Alternatif olacak bir LG o erir misiniz?
    2. Samsung ru 7400 nasıldır tavsiye eder misiniz?

Standart bir tv kullanicisiyim. Ip tv alicam sinema izleyeceğim smart olması önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler. Bütçem max 4500 civari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim bende tv alıcam 4 bin bütcem var lg düşünüyorsan 4 bin sekmentinde teknosada şuan güzel indirim var 49sm 8000pla 3799 tl çok güzel fiyat akıllı kumanda hediyesi var samsung dusunursen 49q60rat 5 bin fiyat yüksek biraz ama bana sorarsam 58pus7304 düşün geçen hafta vatanda 4567 tl ye düştü taö bir fiyat performans canavarı bakalım inşallah düşer fiyatlar

• Tavsiyeniz icon teşekkür ederim. LG yi inceleme şansınız oldu mu? Q60rat baktım ama fiyat aşıyor biraz beni. Benim fiyat 4000 maç 4500 çıkabiliyorum:( imkan olsa düşünürdüm herkes tavsiye ediyor. Teknosa gidip bakayım bi olmazsa

• yunusx1903 Y kullanıcısına yanıt
    Yunusx vatana gidip tavsiye ettiğiniz iki tv ye de baktım.49sm8000 ile 50pus7304 e baktım. Satıcıya sordum muadil olduğunu philips in android lg webos dedi bikac fark var arasında dedi. Philips 4200 lg 4300 bana pahalı geldi tabi. 58pus7304 de yanındaydı oda 5200 du fiyati

• Kardeşim beni. Bütçem de aynı 4 bin tl ama 4500 e cıkıcm galiba çünkü bu fiyata işe yaramaz tv ler var şimdi dün akşam 8000pla 3700 e düştü q60rat 4900 e düştü 58pus da 4500 e kadar indi bu fiyet aralıgında kesinlikle 58pus7304 al ben öyle yapıcam hem ekran büyüklüğü hem eşsiz donanım ve tv hakkında 1 tane kötü yorum yok sende benim gibi indirim kovala aldıgım istihparata göre 28 inde bi indirim olacakmıs %18 yada -%10 olarak yılbaşı oldıgu için biraz daha sabır ayrıca tv yi teknosa mağazası yada vatan mağazası değilde sitesinden al 15 gün koşulsuz iade hakkın oluyor beğenmessen paketler yollarsın son olarak vatan da 200 tl ziraat kart bonusu var yani 58pus7304 indirimle 4500 e gerilese 200 de ziraat kartran çaksan 4300 e filan mükemmel olur beklemede kal

• Tamamdır usta dediklerini dikkate alacağım. Şuan oturduğum oda 58 inç tv için küçük. Salonda oturmak da istemiyorum açıkçası. 50pus 7304 nasıldır ekran dışında bi farkı var mı acaba? isin aslı markadan dolayı lg düşünüyordum ana yinede philips deyince tereddüt etmiyor değilim. Ama işletim sistemi acısından güzel ve canlı görünce ikna olmadım desem yalan olur. Bende yılbaşı indirimi olacağını duymuştum. Birde kendi sitesi derken nerden alayım yani anlamadım adres verirmisiniz. Tesekkurler

• Yani mesela vatan teknosa mağazasına gidip elden alma site üzerinden sipariş ver evine gelsin servisi çağırır kurdurursun baktın tipini beğenmedin ışık sızması oldu vs... direk paketler geri yollarsın internetten aldıgın için koşulsuz şartsız 15 gün için de iade etme hakkkın var ama mağazadan alırsan servis geliyor bakıor arıza yok diyor notmal diyor uğraşıorsun bu arada a101 e 55ru7300 geldi fena bir tv ye benzemiyor ama bilgim yok

• Anladım hocam. Bende teknosa ve vatanda gece indirilmesi oluyor diye duymuştum. A101 dekine baktım da ekranın kavisli olması iyi mı olur kötü mü bilemedim.philips de 50 ile 58 arasında bile fark var canlı görünce anladım. 58 daha canlı ve patlak duruyor ben aslında 50 düşünüyordum ama vazgectim

• 58 al dostum boşver bekliyelim bakalım bende para cebimde bekliyorum

• Kardeşim 49sm8000pla 3700 e düştü teknosada akıllı kumanda hediyeli 49q60r 5 bin tl ye indi
    58 pus aynı fiyat 4 bini geçmicem dersen 49sm8000pla yı değerlendir

• Akşam baktım siz yazdıktan sonra da philips aklıma girdi içime sinmedi nedense :) 58pus7304 degerlendircez. Artık şans inerse alırız inmezse de başka modele bakıcaz yapcak bisey yok :) sabah gene 5999 du 49q60rat hemen çıkartmışlar fiyatı. Bide benim kart vakıf world hepside yapmıyor 6 taksit o da sıkıntı benim için.haber verdiğin için teşekkürler bu arada. Siz nerden bu arada. Ben ankara.Aslen eskisehirliyim

• İstanbul kardeşim şuanda vatana uğradım sordum özel fiyatla 5 bine düşüyormuş 48pus ama 28 inde indirmler başlar dediler teyit aldım

Valla her akşam 10 dan sonra indirimleri kontrol edicez başka yol yok. Sizden bi konuda ricada bulunabilir miyim? Bende her akşam bakıcam ama siz benden önce görürseniz bana bi sms atma şansınız varmıdır?
    05062725774 numaram. Teşekkür ediyorum.simdiden

• Son 10 günde dolarda artış oldu, firmalar bunu fiyatlara yansıtacağı için, fazla indirim beklemeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • difozi06 kullanıcısına yanıt
    teknosa her akşam %16 ya kadar ındırım yapıyor kardesım sadece vatan 58pus a ındırım yapmadı yoksa ben 55q60r yı 5700 e alacaktım
  • Hafta sonları teknomarketler zaten 55q60 ı bu fiyata veriyor

• difozi06 kullanıcısına yanıt
    Hafta sonları 55q60 ı hangi fiyata veriyorlar, anlayamadım.
    Ustam bisey sormak istiyorum. Internetten alıp mağaza teslimi seçersek internetten almış mı oluyoruz yoksa mağazadan mı? 15 günlük iade için soruyorum

• asiruzgar26 A kullanıcısına yanıt
    Evet, internetten satın almış olursun, ayrıca mağaza teslimi avantajlı, kolini görmüş ve kendin seçmiş olursun

• sciende S kullanıcısına yanıt
    5500, 5850, Q60... bugün vatanı aradım,q70 için 7400 fiyat verdiler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.