Şimdi Ara

Acil Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar direk konuya giricem telefon almayı düşünüyorum aklımda lg g3 ün 32 gb lık modeli vardı ama son bikaç gündür kafam karışık telefon konusunda... LG mü alsam yoksa note 4 ü mü beklesem diyorum note 4 ,, 1 ay sonra piyasaya çıkıyomuş o kadar beklemekte istemiyorum tavsiyeleriniz nelerdir diğer telefon tavsiyelerine de açığım

NOT = Alıcağım telefonun en azından bi 6-7 ay 100-150 liradan fazla değer kaybetmemesi lazım

• Hocam değer kaybetmesin diyorsan htc ya da sony alacaksın
    Onlar kullandıkları malzeme yüzünden fiyatları aşağıya pek cekemiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 7 ay ha :) 5 6 ayda yenı modelı cıkan donemde bıde
  • Hangi htc hangi sony değer kaybetmiyor kardeş yok öyle bir telefon en iyisi paranı sakla yada iphone 6 al en mantıklısı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    dostum bende biliyorum bunu ama en azından 2 bin lira verip aldığımız telefon 2-3 aya 1500 e falan düşmesin yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Hangi htc hangi sony değer kaybetmiyor kardeş yok öyle bir telefon en iyisi paranı sakla yada iphone 6 al en mantıklısı

aslında bende öyle düşünüyordum ama araştırdıktan sonra iphone 6 nın çıkış fiyatının 3 binin üstünde olacağını düşünüyorum zaten 6 dan bikaç ay sonra 6s çıkar 6 yine geri plana düşer :D
  • peki lg g3 (32 gb-3g ram) konusundaki düşünceleriniz yada kullananların yorumları nelerdir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonLife

peki lg g3 (32 gb-3g ram) konusundaki düşünceleriniz yada kullananların yorumları nelerdir ?

şu an için f/p olarak en iyisi ancak ben olsam 805 işlemci olanını beklerdim
  • quote:

quote:

peki lg g3 (32 gb-3g ram) konusundaki düşünceleriniz yada kullananların yorumları nelerdir ?

aslında gayet mantıklı ama hemen hemen her sitede türkiyede en azından ekim -kasım aylarında satışa sunulacağı söyleniyor
  • quote:

quote:

quote:

aslında gayet mantıklı ama hemen hemen her sitede türkiyede en azından ekim -kasım aylarında satışa sunulacağı söyleniyor

Bildiğim kadarıyla 805 li model Türkiye' ye gelmeyecek. Ama siz iyice bir araştırın isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.