Meraba arkadaşlar.. gittigidiyor.com dan tiger alıcam. Piyasa fiyatına göre çok uygun ama orjinal midir sizce gerçekten Link:http://urun.gittigidiyor.com/100-ORJINAL-ONITSUKA-TIGER-5-RENK_W0QQidZZ43812076#aciklama
quote:Orijinalden alıntı: beatlescandir orjinal olabilir. kartal m1 real'de bu ayakkabının orjinali o fiyata satılıyor. bence ordan al. gidipte bulamamak var, dönüpte gitmemek var. zaten bayramda giymek istiyorum
Nedense bu ayakkabı pek hoşuma gitmiyor benim.Herkeste görüyorum bu ve buna benzer modelleri sahte mi orjinal mi bellli değil
quote:Orijinalden alıntı: quAjwuu* Nedense bu ayakkabı pek hoşuma gitmiyor benim.Herkeste görüyorum bu ve buna benzer modelleri sahte mi orjinal mi bellli değil çok hoşuma gidiyor ilk defa alıcam
quote:Orijinalden alıntı: felipemelo quote:Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH Geç kaldın hepsini sipariş ettim. Şaka yaptım la rahat ol
quote:Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH quote:Orijinalden alıntı: felipemelo quote:Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH Geç kaldın hepsini sipariş ettim. Şaka yaptım la rahat ol oh be bi an için ölüyordum