Şimdi Ara

ACIL TUR MAĞDURIYETI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar suan alanya vikingen infinity oteldeyiz terapi tur ile geldik . Simdi tur zaten kötü başladı otobüs bozukmus yolda kaldık baska otobüsü beklerken 2 saat ara gecti . Bu arada ne hikmetse tur rehberinin annesigil baska otele gitmeleri gerekirken karışmış bizim parasını vermis olduğumuz odalara yerleşmişler ve simdide direnmemize rağmen bizi diğer kötü otele yolluyorlar çıkarmıyorlar onları. Ben bu otel ve turu sikayet etcem dönünce zaten dava açacağız ama ben bunlari yazabilecegim her yere yazıp rezil etmek istiyorum . Nerden yapabilirim bu sikayetimi ? Ve bana göre bu is otelle tur haberli yapıyor resmen adamin ailesi para vermeden bizim parasını verdiğimiz tatili yaşıyorlar. Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama cok sinirliyiz ve yardımınız lazım sikayet etmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Arkadaslar suan alanya vikingen infinity oteldeyiz terapi tur ile geldik . Simdi tur zaten kötü başladı otobüs bozukmus yolda kaldık baska otobüsü beklerken 2 saat ara gecti . Bu arada ne hikmetse tur rehberinin annesigil baska otele gitmeleri gerekirken karışmış bizim parasını vermis olduğumuz odalara yerleşmişler ve simdide direnmemize rağmen bizi diğer kötü otele yolluyorlar çıkarmıyorlar onları. Ben bu otel ve turu sikayet etcem dönünce zaten dava açacağız ama ben bunlari yazabilecegim her yere yazıp rezil etmek istiyorum . Nerden yapabilirim bu sikayetimi ? Ve bana göre bu is otelle tur haberli yapıyor resmen adamin ailesi para vermeden bizim parasını verdiğimiz tatili yaşıyorlar. Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama cok sinirliyiz ve yardımınız lazım sikayet etmek için.

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Can sıkıcı bir durum. Şikayet mercileriniz şunlardır:

Resmi olarak:
    1- Türsab - Turizm Seyahat Acenteleri Birliği (Çok kuvvetlidir, çözüm üretir)
    2- Tü-mer: Tüketici Hakları Merkezi
    3- Kaymakamlıklarıdaki Tüketici Hakem Heyeti (e-Türkiye üzerinden de başvurulabilir)

Sosyal olarak:
    1- Sözlükler
    2- Forumlar
    3- şikayetvar.com
    4- Gezi blogları

Bu kanallları mutlaka kullanın, hakkınızı arayın. Olur da yorulursanız da lütfen yılmayıp devam edin, siz bir şey kazanamayacak olsanız da başkaları zarar görmesin. (Muhtemelen imzaladığınız sözleşmede otel değiştirme hakkı vardır ve kıvırırlar gibime geliyor, ancak başkasına yapamasınlar)

• Yasal olarak hakkınızı arayabilirsiniz, yukarıdaki üstadın dediklerini uygulamanız yeterlidir. Seyahat sigortanız varsa paranın tamamı iade alabilirsiniz.
  • Sağolun arkadaslar verdiğiniz bilgiler icin isin ucumu bırakmıycaz sonuna kadar gitcez dediğiniz siteyede sikayetlerimizi bildiriyim hemen zaten sikayetlere bakınca kimse memnun kalmamış parada değilim sadece yapılan haksızlık cok kötü bir davranış umarım rezil olurlar yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
    bu gibi şeylerle karşılaşmamak için daha büyük adı duyulmuş turları kullanmak gerek galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

geçmiş olsun
    bu gibi şeylerle karşılaşmamak için daha büyük adı duyulmuş turları kullanmak gerek galiba

Evet bu bize iyi bir ders oldu , bir daha tövbe böyle ucuz turlarla gitmeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.