Şimdi Ara

ACİL! uçakta koltuk seçimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
4.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yarın ilk kez uçakla yolculuk yapacağım online check-in mi yapayım, yoksa gidip ordan mı yapayım işlemi. size foto attım boş koltukların hangisini alayım çok acil lütfen dalga konusu olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnmklvym -- 23 Haziran 2013; 21:11:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uçaklarda Koltuk Seçimi: Kapsamlı Bir Kılavuz

Uçak yolculuğu, keyifli ve rahat bir deneyim olabilir ancak doğru koltuğu seçmek bu deneyimin önemli bir parçasıdır. İşte uçaklarda koltuk seçimi konusunda bilinçli kararlar vermenize yardımcı olacak kapsamlı bir kılavuz:

Cam Kenarı Koltukların Avantajları:

• Manzara: Cam kenarı koltuklar, harika manzaralar sunar. Bulutların üzerinde süzülürken veya aşağıdaki şehirleri izlerken pencereden dışarı bakmaktan keyif alabilirsiniz.
    • Gizlilik: Cam kenarı koltuklar, koridordaki insanlardan ve gürültüden uzakta bir alan sağlar.
    • Koridor Engeli Yok: Koridor tarafındaki yolcular gibi başkalarını rahatsız etmeden uçaktan inip binebilirsiniz.

Cam Kenarı Koltukların Dezavantajları:

• Tuvalete Gitmek Zor Olabilir: Pencere kenarında oturduğunuzda, tuvalete gitmek için iki kişinin yanından geçmeniz gerekebilir.
    • Kanat Manzarası: Bazı cam kenarı koltuklar, kanat manzarasına sahiptir ve bu da dışarıyı görmeyi engelleyebilir.
    • Uçakta F Koltuk Cam Kenarı Mı? Uçaktaki F koltukları genellikle cam kenarı koltuklardır. Ancak bazı uçak modellerinde F koltukları pencereden uzakta olabilir, bu nedenle koltuk seçimi yapmadan önce uçak konfigürasyonunu kontrol etmek önemlidir.

Koridor Koltuklarının Avantajları:

• Tuvaletlere Kolay Erişim: Koridor tarafındaki koltuklardan, tuvaletlere kolayca erişebilirsiniz.
    • Daha Fazla Bacak Alanı: Koridor koltukları genellikle cam kenarı koltuklardan daha fazla bacak alanına sahiptir.
    • İniş ve Biniş Kolaylığı: Koridor tarafındaki yolcular, uçaktan inip binebilir ve bagajlarına kolayca erişebilirler.

Koridor Koltuklarının Dezavantajları:

• Gürültü ve Trafik: Koridor koltukları genellikle insan trafiğine ve gürültüye daha yakındır.
    • Engellenme: Başkalarının koridorda yürümesi veya bagajları ile geçmesi sizi engelleyebilir.
    • Kısıtlı Manzara: Koridor koltukları genellikle sınırlı bir manzaraya sahiptir.

Sonuç:

Uçaklarda doğru koltuk seçimi, yolculuk deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilir. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak, konforlu ve keyifli bir uçuş geçirebileceğiniz en iyi koltuğu seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 20 A güzel duruyor
  • 22 de tek oturan birisi var kesin kızdır kaçırma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

22 de tek oturan birisi var kesin kızdır kaçırma derim
    herhangi bi cam kenarı al bence
  • quote:

acil çıkış A ya da F ' e otur.Neden dersen acil çıkış ucagın en geniş kısmıdır çok rahat edersin , A ve F de pencere kenarlarıdır
  • quote:

ya bi git ilk kez bineceğim zaten, indirin lan beniiii falan derim diye korkuyom zaten. bide rezil mi olayım. ciddi fikre ihtiyacım var fikirlerinize dostlar. bu formu çok seviyorum
  • quote:

rahat ulaşım istiyorsan kanat üstünde olan acil çıkış kapılarının ordan al. bacak mesafesi en fazla orda. yayıla yayıla gidersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçak koltuk seçimi yardımı
    9 yıl önce açıldı
    Yatak Seçimi (Acil)
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso44

rahat ulaşım istiyorsan kanat üstünde olan acil çıkış kapılarının ordan al. bacak mesafesi en fazla orda. yayıla yayıla gidersin.

Alıntıları Göster
    Üstüne oturma yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso44

Alıntıları Göster
    9f
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wos

Üstüne oturma yeter.

xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sub-Comandante Marcos

9f

Alıntıları Göster
    10A iyi gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

acil çıkış A ya da F ' e otur.Neden dersen acil çıkış ucagın en geniş kısmıdır çok rahat edersin , A ve F de pencere kenarlarıdır

İlkkez son ucağa bindiğimde acil cıkışa oturmuşum,haberim yok..Bu nasıl ucak çok geniş felan diyorum.Baktım hostes geldi burası çıkış yerleri kabu ediyormusunuz felan deyince jeton düştü.Çok rahat 15 numaraydı bizim ucak.Tavsiyem ucak cıkışına oturun ayagınızı uzattıgınız halde öndeki koltuga zor degiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

10A iyi gibi gözüküyor

ya yüksekten çok korkarım 10 a cam kenarı :( sanırım koridor kısmını seçeceğim. bide sarsıntıda ve iniş kalkışta en az nerede etkilenirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

quote:

10A iyi gibi gözüküyor

ya yüksekten çok korkarım 10 a cam kenarı :( sanırım koridor kısmını seçeceğim. bide sarsıntıda ve iniş kalkışta en az nerede etkilenirim.

Alıntıları Göster
    Teker üstü olmasın dikkat et.

• quote:

Üstüne oturma yeter.

Aklıma gelen ne biliyon mu :D Al kardeşim bak pegasus iyidir reklamlarından belli uzunlıuğu da iyi

• quote:

quote:

10A iyi gibi gözüküyor

Sakın cam kenarına oturma. Kusarsin. Ciddiyim. 8C veya 8D diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByHsyN34

quote:

Üstüne oturma yeter.

Aklıma gelen ne biliyon mu :D Al kardeşim bak pegasus iyidir reklamlarından belli uzunlıuğu da iyi

thy den aldım zaten. ses seda olmayan bir yer istiyorum. araştırıyorum. bir türlü doğru düzgün bilgi yok hep taşkala.

• quote:

Orijinalden alıntı: GncFB10

quote:

quote:

10A iyi gibi gözüküyor

sana güvenip 8d almayı düşünüyorum. gürültü falan olmaz inşallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GncFB10

quote:

quote:

10A iyi gibi gözüküyor

sana güvenip 8d almayı düşünüyorum. gürültü falan olmaz inşallah.

8'de motorun sesi baya duyulur çünkü motorun hemen önü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Yaşa, başa, taşa, kalkmışa oturma; başka nereye istiyorsan otur.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1012023

Pencereyi kapa ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.