Şimdi Ara

ACİL! uçakta koltuk seçimi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
4.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GncFB10

quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

10A iyi gibi gözüküyor

ya yüksekten çok korkarım 10 a cam kenarı :( sanırım koridor kısmını seçeceğim. bide sarsıntıda ve iniş kalkışta en az nerede etkilenirim.

Sakın cam kenarına oturma. Kusarsin. Ciddiyim. 8C veya 8D diyorum.

sana güvenip 8d almayı düşünüyorum. gürültü falan olmaz inşallah.

8'de motorun sesi baya duyulur çünkü motorun hemen önü :)

ciddi mi :( aldım şimdi 8 d . değiştiriyorum 19 d civarını almayı düşünüyorum. hiç mi uçan yok bee :) sessiz ve sıkıntısız nasıl uçarız bi deyin hele :(

• Koltuk değiştirme
    Henüz biniş basılı değil Yolcu:
    yerinizi değiştirmek için sadece şu anda lütfen Koltuk değiştirme düğmesini tıklatın veya daha sonra sayfa tekrar girin.

20D yi aldım beyler inşallah pişman olmam motor gürültüsü arkaya mı gelir bilmem ama içimden burayı almak geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnmklvym -- 23 Haziran 2013; 15:15:42 >
  • quote:

Koltuk değiştirme
    yerinizi değiştirmek için sadece şu anda lütfen Koltuk değiştirme düğmesini tıklatın veya daha sonra sayfa tekrar girin.

20D yi aldım beyler inşallah pişman olmam motor gürültüsü arkaya mı gelir bilmem ama içimden burayı almak geldi.

20F'den bakis böyle olacaktir.
     ACİL! uçakta koltuk seçimi?

• quote:

quote:

Koltuk değiştirme

20F'den bakis böyle olacaktir.

çok korkuyorum inşallah geberim gitmem

• Yükseklik korkum var diye çekinme etki etmiyor öyle cam kenarı. Hem cam kenarındasın diye bakma zorunluluğun yok.
  • cam kenarı al derim ben

koridordan alsan bile kalkıştan sonra uçak burnu düzleyince meraklı gözlerle dışarı bakacaksın emin ol
    tüm kalkış iniş uçakta hissedilir pilotun kabiliyetine ve hava şartlarına bağlı uçuş kalitesi

sadece bir şey söyleyebilir, en arka koltuk pistteyken boşlukta kaldığı için pistte hızlanma sırasına çok fazla sallanır onun dışında en arka koltuk en iyisidir bence
    cam kenarı en arka
  • 8F
  • Kanatlar iyi gibi duruyor
  • kanatların olduğu hizada oturursan ölme riskin azalır 14 - 15 ten bi cam kenarı kap bence
  • Uçaktan dh ye girip düşürme uçağı :-)
  • en az ölme riski en arka kısımdır ama sallantıyı çok hissedersin o yüzden 12 veya 13 cam kenarına otur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

en az ölme riski en arka kısımdır ama sallantıyı çok hissedersin o yüzden 12 veya 13 cam kenarına otur.

valla aldım artık, sallantı umarım çok olmaz.
  • cam kenarı kanat arkası izleye izleye gidersin
  • quote:

Beyler yarın ilk kez uçakla yolculuk yapacağım online check-in mi yapayım, yoksa gidip ordan mı yapayım işlemi. size foto attım boş koltukların hangisini alayım çok acil lütfen dalga konusu olmasın?

şimdilik hiçbir yere oturma.. havalimanında c-in yaparken "acil çıkış kapısı cam kenerı koltuğunu" istersin.. en güzel yer.. yayılırsın.. millet sıkışırken sen ayakları uzatırsın..

farklı birşey olarak, en arkadan koltuk alabilirsin.. özellikle kalkışta çok güzel oluyordur(hiç en arkada uçmadım ama bundan sonraki ilk uçuşum en arkadan olacak)..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Beyler yarın ilk kez uçakla yolculuk yapacağım online check-in mi yapayım, yoksa gidip ordan mı yapayım işlemi. size foto attım boş koltukların hangisini alayım çok acil lütfen dalga konusu olmasın?

bu arada hangi havayolu ile uçuyorsun hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keşke ccam kenarı alsaydın hocam zaten camlarda ışık gelmesini istemeyenler için plastik sürgülü bi kapak var onu kapattığında zaten bişi gözükmüyo korkarsan kapatırsın ama uçusun yarısında merak edip açıp bakıcaksın merak etme hiç bişi olmuyacak ne olur ne olmaz cünüp binme uçağa ve hosteslerin bacaklarının keyfine bak
  • quote:

en az ölme riski en arka kısımdır ama sallantıyı çok hissedersin o yüzden 12 veya 13 cam kenarına otur.

kanatların orası ve arka daha çokmuş diye duymuştum galiba
    pilot kendini kurtarmak için çarparken önü kaldırıp ilk arkayı çarpıyormuş

tabi yanlışta olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keras -- 23 Haziran 2013; 18:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

bu arada hangi havayolu ile uçuyorsun hocam?

THY. ,lk kez uçacağım, umarım benim şansımdan düşmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Keras

quote:

kanatların orası ve arka daha çokmuş diye duymuştum galiba
    pilot kendini kurtarmak için çarparken önü kaldırıp ilk arkayı çarpıyormuş

tabi yanlışta olabilir

kendini kurtarmak için uçağın önünü kaldırıyor pilot ilginç . düşünce zaten sağ kurtulana madalya takıyolarlardır

• yaşa taşa başa oturmada nereye oturursan otur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.