Şimdi Ara

ACİL! uçakta koltuk seçimi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
4.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

ACİL! uçakta koltuk seçimi?

bu kim pilot mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

bu kim pilot mu

aslında kastettiğim buydu

• Motorların sesini geride bırakman için kanattan önce alman gerekir. 8F yada 8A al. Ayrıca uçağa daha çabuk biner ve inersin. Gerçi yolcuları aldıkları kapıya göre değişiyor bu durum. Son olarak teker piste değdikten sonra, uçağın burun kısmı yere değeceği zaman ön tarafta son bir sarsıntı oluyor, şimdiden bilirsen sıkıntı yaşamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 23 Haziran 2013; 19:10:11 >
  • quote:

Beyler yarın ilk kez uçakla yolculuk yapacağım online check-in mi yapayım, yoksa gidip ordan mı yapayım işlemi. size foto attım boş koltukların hangisini alayım çok acil lütfen dalga konusu olmasın?

CAM KENARI MOTORDAN UZAK YANINDA BOŞ KOLTUK OLMA İHTİMALİ OLAN Bİ YERE OTUR ÇIKIŞA OTURMA ACİL ÇIKIŞ KAPILARINDAKİ KOLTUKLAR SIKIŞIKTIR AMA HOSTESLER ORDADIR YOLCULUK NEREYE

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Beyler yarın ilk kez uçakla yolculuk yapacağım online check-in mi yapayım, yoksa gidip ordan mı yapayım işlemi. size foto attım boş koltukların hangisini alayım çok acil lütfen dalga konusu olmasın?

bu arada hangi havayolu ile uçuyorsun hocam?

THY. ,lk kez uçacağım, umarım benim şansımdan düşmez

selametle hocam.. Allah korusun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlık sakat hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada hangi havayolu ile uçuyorsun hocam?

THY. ,lk kez uçacağım, umarım benim şansımdan düşmez

selametle hocam.. Allah korusun..

sağolun. eyvallah. istanbula gidiyorum aslında yol kısa ama uçak fobim var malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Başlık sakat hocam

ya kısa öz olsun başlık dedim. türkçenin hali malesef. hiç düşünmedim farklı yönden birkaç kişi o yüzden garip mesajlar atmış demekki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

22 de tek oturan birisi var kesin kızdır kaçırma derim

ya bi git ilk kez bineceğim zaten, indirin lan beniiii falan derim diye korkuyom zaten. bide rezil mi olayım. ciddi fikre ihtiyacım var fikirlerinize dostlar. bu formu çok seviyorum

ya insana yakın biriyse?

hani düşünsene elinden tutuyor teselli etmeye çalışıyor seni, gel omuzumda uyu falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK* -- 23 Haziran 2013; 19:54:15 >

• başlık çok sakat bence değiş hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

22 de tek oturan birisi var kesin kızdır kaçırma derim

ya bi git ilk kez bineceğim zaten, indirin lan beniiii falan derim diye korkuyom zaten. bide rezil mi olayım. ciddi fikre ihtiyacım var fikirlerinize dostlar. bu formu çok seviyorum

ya insana yakın biriyse?

hani düşünsene elinden tutuyor teselli etmeye çalışıyor seni, gel omuzumda uyu falan

şu en sondaki smile bayılıyom.
    herkese hayırlı kandiller beyler bu arada. şu başlığa da el atayım

• bide şu en arkadaki kişi kızmı erkek mi diye merak edenler vardı uçağa binince ilk işim o koltuğa bakmak olacak. buraya da yazarım saat 2 gibi . umarım erkek çıkar
  • National geographicte uçak kazası raporu seyrediyorum bence binme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bide şu en arkadaki kişi kızmı erkek mi diye merak edenler vardı uçağa binince ilk işim o koltuğa bakmak olacak. buraya da yazarım saat 2 gibi . umarım erkek çıkar

Kesin yaz -
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nıcolas benayun

quote:

bide şu en arkadaki kişi kızmı erkek mi diye merak edenler vardı uçağa binince ilk işim o koltuğa bakmak olacak. buraya da yazarım saat 2 gibi . umarım erkek çıkar

Kesin yaz -

vovv ve uçtum sonunda. kalkışta pilot hayvan gibi dikti uçağı koltuğu sımsıkı tuttum. stresten verilen tüm yemekleri yedim aşağı nerdeyse hiç bakmadım bakınca bi hoş oluyodum inişte çok iyiydi pilot. veeeee o meşhur tekli koltukta sarışın hoş bir kız vardı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nıcolas benayun

quote:

Kesin yaz -

vovv ve uçtum sonunda. kalkışta pilot hayvan gibi dikti uçağı koltuğu sımsıkı tuttum. stresten verilen tüm yemekleri yedim aşağı nerdeyse hiç bakmadım bakınca bi hoş oluyodum inişte çok iyiydi pilot. veeeee o meşhur tekli koltukta sarışın hoş bir kız vardı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.