Format attım fakat Çoklu ortam denetleyici ve çoklu ortam video denetleyicisi driveri yüklenmedi ya deli oldum anakartın cdsinden deniyorum olmuyo bunlar nasıl yüklenir.
Merhaba,
"Aygıt Yöneticisi"nde "?" ya da "!" ile işaretli aygıtlara sağ tıklayarak "Sürücüyü Güncelleştir" komutunu verdikten sonra, çıkan penceredeki yörüngeleri takip ederek (olmazsa, sürücüyü aramasına fırsat vermeden, ilgili sürücüleri göstererek) sonuca ulaşılabileceğini düşünüyorum.
Dilerim sorun çözülür.
quote:
Orjinalden alıntı: m1gin
Merhaba,
"Aygıt Yöneticisi"nde "?" ya da "!" ile işaretli aygıtlara sağ tıklayarak "Sürücüyü Güncelleştir" komutunu verdikten sonra, çıkan penceredeki yörüngeleri takip ederek (olmazsa, sürücüyü aramasına fırsat vermeden, ilgili sürücüleri göstererek) sonuca ulaşılabileceğini düşünüyorum.
Dilerim sorun çözülür.
evet bu aradaa ilgili sürücüyü bilgisayarından windowsun içindeki klasörlerden bulabilirsin ki ben öyle yapıyorum kaybolduğun da eğer bulamazsan driver cd sini yükle ve ordan güncellemeye onarmaya çalış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme