Şimdi Ara

ACİL!!! VOLVO S60 2.0T (2005) LPG ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen hemen hiçbir şikayetin olmaması nedeniyle, 3 yılda amorte etse de (yılda 6-7.000 km) Prins marka LPG kiti (3.300-TL) düşünüyordum ama Ankarada bu işi en iyi yapan 2-3 bayiden biri olan bayi bana "Yılda 10-15.000-km yapmıyorsanız benzinle binin." dedi. Veya Atiker' in yeni OBDII sistemini (1.800-TL) önerdi ki yanlış anlamadıysam henüz tanıtımı yapılmamış.

Sonra, önceki aracım Laguna II (2005, 1.6, 16V) ye lpg taktırdığım BRC bayisine gittim. Bu bayi de Türkiyenin en sıkıntısız BRC bayilerinden. Lagunada hiçbir sıkıntı yaşamadığım bayi, turbo kit ile sıkıntı olmaksızın montaj gerçekleştirebileceklerini söyledi. Kitin maliyeti, 2.100-TL. BRC markası, bayiye güvenim ve daha erken amortisman nedeniyle BRC ye çok yakınım. Ama sizlerin tecrübeleri de önemli.

Arkadaşlar, aracım için hangi kiti tavsiye eder misiniz, Ankarada önereceğiniz usta var mı?

Önerisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TANIOS74 -- 8 Mayıs 2013; 9:31:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TANIOS74

Hemen hemen hiçbir şikayetin olmaması nedeniyle, 3 yılda amorte etse de (yılda 6-7.000 km) Prins marka LPG kiti (3.300-TL) düşünüyordum ama Ankarada bu işi en iyi yapan 2-3 bayiden biri olan bayi bana "Yılda 10-15.000-km yapmıyorsanız benzinle binin." dedi. Veya Atiker' in yeni OBDII sistemini (1.800-TL) önerdi ki yanlış anlamadıysam henüz tanıtımı yapılmamış.

Sonra, önceki aracım Laguna II (2005, 1.6, 16V) ye lpg taktırdığım BRC bayisine gittim. Bu bayi de Türkiyenin en sıkıntısız BRC bayilerinden. Lagunada hiçbir sıkıntı yaşamadığım bayi, turbo kit ile sıkıntı olmaksızın montaj gerçekleştirebileceklerini söyledi. Kitin maliyeti, 2.100-TL. BRC markası, bayiye güvenim ve daha erken amortisman nedeniyle BRC ye çok yakınım. Ama sizlerin tecrübeleri de önemli.

Arkadaşlar, aracım için hangi kiti tavsiye eder misiniz, Ankarada önereceğiniz usta var mı?

Önerisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
    Özel mesajla usta tavsiyesi verildi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.