Bildirim
ACİL VS 3D
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ben 3d sonra 345 yapardım acilin tytsini bi türlü sevemiyorum geousuna ve aytsine lafım yok -
Acil aralarında en zoru saydıklarının.Acilden sonra 345 gelir bilgi sarmalla da 3d denk diye düşünüyorum.Eğer sarmalı hakkını vererek çözersen ardından acile geçmek daha mantıklı olabilir 3dyi çözmektense,hatta acilden önce de 345i çözmeni öneririm. -
345 sona saklamalik degil basit geldi bana, istedigin zaman coz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acili 2 günde full kasarak bitirdim sayılarda çok kasıntı sorular var problemler ne kadar uzun olsada ösymye yakın değil sayısal mantık problemi çok az olasılık soruları ve permütasyon soruları çok kolaydı her sene daire grafiği çıkmasına rağmen doğrusal grafik soruları vardı anlamış değilim.Geometri soruları güzeldi.
3D soruları problemlarde sınava 1 gram yakınlık göremedim bazı denmelerde olasılık bazılarında permütasyon bazılarında ikiside yok sayısal mantık soruları var geometrisi orta ve sınavdan biraz uzak geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X