Şimdi Ara

ACİL VS 3D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr elimde Bilgi sarmalı ve 345 tyt mat denemeleri var 345 i sınava yakın çözücem bilgi sarmalını 1-2 hafta içerisinde bitiricem sizce acil mi almalıyım 3d mi nedenleriyle söyler misiniz

• ben 3d sonra 345 yapardım acilin tytsini bi türlü sevemiyorum geousuna ve aytsine lafım yok
  • Acil aralarında en zoru saydıklarının.Acilden sonra 345 gelir bilgi sarmalla da 3d denk diye düşünüyorum.Eğer sarmalı hakkını vererek çözersen ardından acile geçmek daha mantıklı olabilir 3dyi çözmektense,hatta acilden önce de 345i çözmeni öneririm.
  • 345 sona saklamalik degil basit geldi bana, istedigin zaman coz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acili 2 günde full kasarak bitirdim sayılarda çok kasıntı sorular var problemler ne kadar uzun olsada ösymye yakın değil sayısal mantık problemi çok az olasılık soruları ve permütasyon soruları çok kolaydı her sene daire grafiği çıkmasına rağmen doğrusal grafik soruları vardı anlamış değilim.Geometri soruları güzeldi.

3D soruları problemlarde sınava 1 gram yakınlık göremedim bazı denmelerde olasılık bazılarında permütasyon bazılarında ikiside yok sayısal mantık soruları var geometrisi orta ve sınavdan biraz uzak geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özdebir 3d vs vs
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.