Şimdi Ara

Acil! Wireless bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni laptop aldım. dell n5110 i bütün driverleri dell'in kendi sitesinden 64 bit olarak kurdum,(windows7 ultimade)
    Ancak şöyle bir sorunum mevcut:

wirelless ethernet vs.. bütün adaptörleri bütün driverleri kurdum. ancak ethernet kablosu ile çalıştırınca 120 kb/sn indirme yapabilirken kabloyu çıkarıp modemin yanında olmama rağmen wireless ile indirme hızı 8-10 kb/sn 'yi geçmemektedir. bu konu benim için çok büyük sorun teşkil etmektedir, bağlantı yapıldı gösteriyor, sinyal kalitesi mükemmel, sorun yok ama hız çok çok düşük. (başka bilgisayarlarda denedim, modemde veya bağlantıda sorun yok onlar gayet hızlı)
    bu sayfada Network kısmında olan bütün driverleri kurdum, ancak düzelmedi. sorun neden kaynaklı olabilir.?
    Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan, beni aydınlatabilecek birisi varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

• ya acer aspire 5536G kullanıyorum ben de. windows 7 ultimate işletim sistemi kurduk vistalı haline format attıktan sonra..

ama wireless kablosuz kablonet'ten aldığımız modem formattan sonra bağlantıyı görmesine rağmen bağlanmamaya başladı.

bağlanmak istediğimizde windows unable to connect vs. gibi bi uyarı çıkıyor. 40 yılda bir nadiren bağlanabiliyorum.

anca modemden çıkan kabloyu laptopa takarak bağlanabiliyorum.

sorunum arkadaşınkine benzediği için başlık açmadan buradan paylaşmak istedim. birileri yardımcı olursa çok sevinirim. fıttırcak seviyeye geldim artık.
  • 3 gündür uğraşıyorum son çare forum'a sorayım dedim, cevap yazan olmadı, ben çözdüm.
    Sorun şöyle:
    Acsess point'ler, uydunet internet vb. 802.11n türü bağlantı kullanmakta.
    ttnet, superonline vb. ise 802.11g bağlantı kullanmakta.
    baktım ttnet vs diğerlerinde normal çalışıyor, uydunette sorun var onu irdeleyeyim dedim.
    modemin kablosuz ayarlarından 802.11n mode'yi devredışı bıraktım.
    daha sonra laptop'un bağadaştırıcı ayralarından'da 802.11n modunu devredışı bıraktım. sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.