Şimdi Ara

ACIL YADRIM!! ps3 HDMI Ekranda Flaşlar Karıncalanmalar ve Ses gidip gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok canımı sıkan bir durum var.Yardımlarınızı bekliyorum.

Sorunu detaylı bir şekilde açıklıyayım:

ps3 slim / amazon altın uçlu HDMI kablo / Samsung 3 çıkışlı hdmi tv / donanım olarak sorun yaşadığım sistem bu.

Ekranda (Bazen?!) kafasına göre,ses gidip gelmesiyle birlikte renkli karıncalanma şeklinde flaşlar oluşuyor.Görüntü ses ile birlikte gidip geliyor.Bir oldumu sık aralıklarla yaşıyorum.Ama aynı zamanda düzensiz aralıklarla oluyor.Teledünyanın hdmi kablosunu taktım, 2 gun sonra ondada aynı durum oldu.hdmi girişini geğiştirdim
    yine aynı sorun oldu.Tv ye bağlı diğer hdmi aygıtlarımda sorun yaşamıyorum.Macbook teledunya vs.Fakat Ps3 takılı iken ara ara canı istediğ zaman bu sıkıcı durumla karşılaşıyorum.sorunun tam nerede olduğunuda anlayamadım.ürün abd den geldi transformatör ile kullanıyorum.garanti durumu nedir.Yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim ilginize.

• Bendede oluyordu 40 tl lik hdmi çıkardım d-smart'tan gelen ucuz hdmi taktım kalite süper hdmi larda paranın önemi yok ama dvi kablolarda ne kadar para o kadar iyi görüntü.Kabloyu değiştir.
  • cevırıcı kullanmana gerek yok ps3lerde..bolgesı ne olursa olsun
  • hadiya eminmisin super ozaman.ama ps3 ün AC değerlerinde 110 yazıyor.diğer aletlerimde 110 - 220 yazio ondan çekindim.15 yıl once us dan aldıım super nintendoyu uçurmuştum.

takıyimmi şimdi ben bunu şehir elektriğine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychovsky -- 25 Haziran 2011; 13:46:33 >
  • ps3 cech 2501a
    ucuna sadece TR priz dişi taktım cillop gibi çalışıyor.buzdolabı gibi transformatör de depoda:)
  • arkadaşlar sorun halen devam etmektedir.lutfen yardımlarınızı bekliyorum.
  • aynı sorun benim ps3'ümde de var ne yapabiliriz acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.