Şimdi Ara

Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık bilgisayar bölümünde okuyorum fakat bilgisayarla ilgili hiç birşey bilmiyorum bilgisayar konusunda 0'ım.Derslerde sınıf arkadaşlarım ders dinlemek istemiyorlar ve hocalarda onlara uyup ders anlatmıyor bu sene son senem ve artık iş hayatına atılmak üzerim onun için bu sene bilgisayarı çok iyi öğrenmem lazım.Ucuz bir bilgisayar alacağım programları yükleyip öğrenmek için alacağım bilgisayarda neyi iyi olmalı? işlemci ekran kartı felan hangileri iyi olmalı c++,photoshop felan öğrenecem acil yardım edin ?

• hocam nasıl bir okulda okuyorsun nasıl boyle bir eğitim var pek anlamadım ama iş hayatında eğer işin bilgisayarla ilgili olacaksa bunu kendi başına pek öğrenemezsin sen gerekirse biryerler bul staj yap belli bir süre görerek uygulayarak birşeyler öğrenirsin bu işin en uygun yolu budur sonra kendini geliştirirsin
  • __KinginTheNorth___ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben lisedede 4 yıl bilgisayar bölümünde okudum ama sen sınıfın oramını bir görsen çocuğunu okula göndermezsin.Gitmese daha iyi yani şimdi anlatmaya başlasam 2-3 gün sürer.İşin tuhaf yanı böyle b*ktan okullarda öğrenciler bişey öğrenememekle,ders işlememekle övünüyorlar.Bilgisayarla ilgili sadece oyun oynadım bu zamana kadar sen düşün 6 yıl lise+üniversite oku sadece bilgisayarda oyun oynayıp müzik dinle.Ben bilgisayar programlarını anlatan bir kaç tane ücretli site buldum onlara üye olup öğrenecem gerçekten çok iyi anlatıyorlar üniversitede ders anlatan hocalarımızda o sitelerdeki videoyu izleyip ardından uygulamasını yaptırıyor bize yani anlayacağın bana lazım olan tek şey programları iyi çalıştıracak internette hızlıca dolaşabileceğim ucuzundan bir bilgisayar.
  • Piyasada 800 900 liraya intel celeron işlemcili laptoplar var ama alma derim çünkü internette gezinirken bile kasıyor onlar. En az 4 veya 8 gb ramli, paylaşımsız ekran kartı olan bi laptop işini görecektir. İşlemci olarakta en düşük i3 leri tercih et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    4 hafta önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.