Şimdi Ara

Acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, MiniTool Power data Recovery 7.0 (personal liscence) programı ile yaklaşık 7 günlük taramadan sonra 2 tb lık raw formatına dönen western digital hdd min içindeki verilerin büyük bir kısmını program içinde gördüm fakat kurtarılacak klasör ve tek tek dosyaları seçtikten sonra save dememe rağmen hiç bir işlem gerçekleşmiyor ve vereilerimi kurtaramıyorum. Buraya yazmadan bir çok video izledim fakat hepsinde dosyalar seçilip save butonuna basıldığında program gösterilen yola verileri kopyalıyor. Bu program hakkında bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calaberno -- 15 Aralık 2019; 1:24:33 >

• bilen bana da program tavsiyesi verebilir taşınabilir hdd yi pc okumuyor başka pc lerde de denendi format atınca görecek sanırım ardından minitool mu kullanmalıyım
  • Hocam nasıl hallettiniz?
  • easeus data recovery programı ile 6 gün sürdü taraması dosyaları görüyor fakat % 85 i kullanılamaz durumda. Dolayısı ile program sadece dosyaları görüyor fakat kurtaramıyorsun. Kaldı ki harddskimi çok özenli kullanmama çalışırken yerinden kıpırdatmama rağmen programdan sonuç alamadım.
  • Bu tarz programlar sağlıklı disklerde iyi sonuçlar verebilir. Ancak diskte bad sector ve/veya zayıf/bozuk okuyucu kafa olmasi durumunda beklenen sonucu vermediği gibi bazen diske hasar verme ve verileri tamamen kaybetme riski taşır.

Gelelim soruna
    - Dosya isimleri olduğu halde dosyaların çıkarılamaması veya dosyalar çıksa bile bozuk veya hiç açılmıyor olmasi hali neden olur.
    Dosya listesinin de video veya resim dosyası gibi ayrı bir dosya olduğunu düşünürseniz anlamak kolaylaşır. Listenin olduğu dosya sağlam ise dosya yapısını görürsünüz. Bozuk ise dizin yapısını da göremezsiniz.

Dizin listesinde hangi dosyalarin hangi sektörlerde olduğu tanımlıdir. O dosyaya ait tüm sektörler sağlam ise dosya da sağlam olarak açılır. Herhangi bir yerinde okunamayan veri var ise bu durumda ya hasarlı açılır veya hiç açılmaz. Dosyayı kurtarma programları ile almak istediğinizde de aynı şekilde sektörler bozuk veya olkunamaz ise o dosya ya çıkarılamayacak veya çıkarılsa da açilamayacatir.

O sektörlerden verilerin bozuk gelmesinin veya gelmemesinin nedeni ise ya o sektörlerin sahiden bozuk olması , veya o sektörlerdeki verilerin okunamıyor olması yani okuyucu kafa arızasıdir.

Bu tarz disklerde veri kurtarma denemesi yapılmasını kesinlikle önermiyorum. Profosyonel veri kurtarma ile Düşme , ani elektrik kesintisi vs dışında kendiliğinden oluşan bu tarz problemli disklerden başlangıçta çoğu zaman makul rakamlara yüksek başarı ile veriler kurtarılabiliyor.
    Profosyonel veri kurtarma yapıyorum. Veri kurtarma ihtiyacınız var ise özelden iletişime geçebilirsiniz.

Disk sizin , veri sizin, karar sizin. Yanlış müdahale edilmiş disklerden veri kurtarma ihtimali çok düşük Sonuç alınamayan disklerde de ilk sıra ; kullanıcı tarafından müdahale edilmiş veya başka biri tarafından yanlış müdahale edilmiş disklere ait

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.