Şimdi Ara

Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar 1.ci bölüm mat1 i yapıyorum ama geometride sadece açıları yapabiliyorum bide alan bulmayı mantıkla yapıyorum. yani 1,2 soru yapabiliyorum. ekolhocadan sadece videolu anlatım izleyeceğim soru çözmicem az zaman kaldı.
    sadece birinci bölümün geometrisinin videosunu izleyecem hangilerini izleyeyim veya hangilerini izlesem yeter

sadece işaretlediğim yerlere çalıştım.

http://www.ekolhoca.com/konuanlatimgeo.asp

* Açı ve Açısal Kavramlar
    * Üçgende Açılar
    * Dik Üçgen
    * İkizkenar ve Eşkenar Üçgen
    * Üçgende Alanlar
    * Üçgende Açıortay Bağıntıları
    * Üçgende Kenarortay Bağıntıları
    Üçgende Benzerlik
    Üçgende Benzerlik 1(B.Arslantürk)
    Üçgende Benzerlik 2 (B.Arslantürk)
    Üçgende Benzerlik 3 (B.Arslantürk)
    Üçgende Benzerlik (B. Işık)
    Üçgende Eşlik
    Açı ve Kenar Bağıntıları
    Çokgenler
    Genel Dörtgenler
    Paralelkenar, Eşkenar Dörtgen
    Dikdörtgen, Kare ve Deltoid
    Yamuk
    Çemberde Açılar
    Çemberde Uzunluk
    Dairede Uzunluk ve Alanlar
    Noktanın Analitik İncelenmesi
    Doğrunun Analitik İncelenmesi
    Katı Cisimler
    Geometriden seçme sorular

acil yardım pls hemen çalışmaya başlıcam hangilerini izleyeyim hemen söyleyin pls.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilim-adamı -- 12 Haziran 2009; 11:24:43 >

• Üçgende açılar, benzerlik, çemberde uzunluk ve açılar, kare ve paralelkenara bakarsan yeter sanırım. Analitiğe de bakarsan iyi olur ama üçgen ve çembere öncelik vermelisin.
  • Paralelkenar, Eşkenar Dörtgen
    Üçgende Benzerlik
    Genel Dörtgenler
    Yamuk
    Çemberde Açılar
    Çemberde Uzunluk
  • Bende ordan bakıyodum son 1 haftadır . Adam güzel anlatıyor .
    Yalnız ben şöyle yapıyorum , konu anlatımı bittikten sonra orda sorular var , ona geçiyorum . Kağıda çizip yapıyorum , eğer zorlandığım olursa , adam anlatıyor zaten :))

Bu arada , aynısının coğrafya 1 için söyleyebilecek olan var mı ? Son gün coğrafya'dan tekrar edicem . Hangi konulardan daha çok çıkar acaba :S Hep unuttum anasını satim .
  • eyw saolun hemen başlayayım.

Üçgende Benzerlik

5 tane üçgende benzerlik var hangisine çalışayım hepsi 30 dk yetişemem :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilim-adamı -- 12 Haziran 2009; 11:39:05 >
  • ıkız kenarı bıl nerden dık ınılır nasıl dıklık kullanılır, benzerlıgı bıl acıları yakalamaya calıs, cogu ucgen kelebek özellıgı ve senın ındırmen gereken paralel ya da dıklık ıle orantlılı kenarlar gelır, super 3luyu gör, dıkden gelıp 2 ye bölüyorsa kenar ortay fılan onları bılmen lazım(kenara 1 köseye 2) ve en son aklıma gelen öklıt ( dıkten dık ınme) Alanlar da kenarların oranı alanların oranına, onu bıl , cemberın kuvvetlerını ögren yeterlı sanırım bır gün de nasıl yapıcan bılmıyorum ama, Allah yardımcın olsun

bırıncısıne bak, zaten fazla bılmen gerek yok cogunlukla aaa cıkar ve cok fazla kelebek özellıgı cıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birvar.Biryok -- 12 Haziran 2009; 11:44:30 >
  • eyw saol. bugün dediklerinizx konuları bugün izleyip bitirecem. biliyorum geç kaldım :D video izleyerek 6 7 konu bitirim bari :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilim-adamı -- 12 Haziran 2009; 12:11:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.