Şimdi Ara

Acil Yardım...!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞİMDİDEN YARDIM EDECEK ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM...

BENİM ACİL Bİ SORUNUM VAR PC DURDUK YERE 5-10 DK İÇERİSİNDE OTOMATIK RESTART ATIYOR LÜTFEN ACİLL YARDIM....

İŞLEMCİNİN KASMASIYLA İLGİLİ OLABİLİR Mİ ?........

• bu olay yenı mı oldu ? ne kadar zamandır oluyor ve bilgisayarınız kac yıllık ? ayrıca sıstemınızı de yazarsanız daha iyi yardımcı olabılırım
  • ısı'dan olabilir ayrıntılı anlat ve bilgileri paylaş
  • özellikle pc nin performansı yükselince kapanıyor...yani bi setup internet sayfası açtıgımda oluyor....

işlemcinin termal macunundan olabilirmi ?? 5 yıllık bilgisayar çünkü ...

bu cevabı yazmadan önceişlemciyi bi güzel temizledim ve ve ters taktım yani işlemci fanının mandalı solda olacagına sağ taktım ...inş sorun kalmaz 10dk dır kapanmıyor çünkü ... ama siz yinede önerilerinizi yollayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage77 -- 24 Ağustos 2010; 7:18:35 >
  • hocam ayrıntılı sıstem ozellıklerını yazarsan yardımcı olabılırızz...anakart - cpu - ram - ekran kartı - psu - ısletım sıstemı .... gıbı hepsının marka modelını yazarsan daha ayrıntılı bılgı sahıbı olabılırız.
  • ankart:a8v
    cpu:AMD Anthom (tm) 64 Processor 3800+
    Ekran kartı: NVIDIA GeForce FX 5500 256 MB
    Ram:1.00 GB DDR1

direlerine nasıl bakcam
  • hocam aşırı ısınmadan dolayı olabılır. bırde kasa ıcınde yogun mıktarda toz bırıkmısse buda ısınmaya ve dıger etkılesımlere sebeb olacagı ıcın temızlemenızı onerıyorum.. termal macunuda yenılemenın zamanı gelmıs gecmıs bıle..ısılara bıos ekranında bakabılırsınız.herangı bır sorun yoksa eger buyuk ıhtımal sorununuz yazılımsaldır..kolay gelsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sagol denicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.