bilgisayarıma trojan atıldı ve atan kişiyle msn'den konuştuk. benim kaçıncı sınıfa gittiğimi biliyor. tckimlik no e-okula girdigim için kayıtlıydı internette oradan tc kimliğime ulaştıysa (ulaşması yüksek ihtimal kaçıncı sınıfa gittiğimi vs. biliyor) neler yapabilir lütfen yardımcı olun konuyu nereye açacağımı bilemedim şuan panik içindeyim lütfen hukuktan falan anlayan birisi yardımcı olsun.
DİPNOT:Reşit değilim ve bu adam bana kıl ise reşit olmama pek bişey kalmadı bu tckimliği saklayıp reşit olduğumda bana ne gibi hinlikler yapılabilir lütfen yardımcı olun şuan gerçekten panik içerisindeyim.
hiçbişi yapamaz .. bilgisayarınıza ne için trojen atıldı ..? ..nereden anladınız bunu ? ..sıstemınızde ne gıbı bılgılerınız v.s varkı oradan vurmak ıstıyor sızı ? ...
şimdi size en kısa yol basın formatı bitsin gitsin bişi olmaz da derım ama ..ben size zarar verebılecek oldugunu sanmıyorum ...
ayrıca bu işde reşit olmanıza gerek yok ..alın yanınıza reşit birisini gidin savcılıga .. 10 dk da bir dilekce yazdırın verın savcıya ıfadenızı yanınızdakı aileden bırısıyle mesela ... olsun bıtsın ..
o her kimse g..tm ..g..tm dolaşssın sonra etrafınızda ..
tab sizin anlattıgınıza gore yorum yazıyorum aranızdakı mesele nedir ne değildir bilemiyorum ..
benim steam accountumu ele geçirdi ve dumprep 0 -k gibi bi türdeydi trojan şuan bilgisayardan kaldırdım system32ye falan atmış neyse problem değil buda ben şoyle bi dilekçe yazsam
tc kimlik no'm başkasının elinde yapılan işlemlerde şu numara , adres ve şu şu kişinin onayı alınmadıysa sorumlu değilim diye ve bu attığım dilekçeyi elimde tutsam ileride başımın ağrımaması için bi çare olabilirmi?
hiçbir şey yapamaz nigga'nın da söylediği gibi format atın sorun kalmaz