Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iphone 4 kullanıcısıyım.telefonumdaki fotoğrafların hepsini kes ip bilgisayarıma yapıştırdım.çünkü kopyala yapıştır yapamadım.sonra istediğim fotoları tekrar bilgisayardan bir kaç tanesini telefonuma geri almak istedim ama olmadı.kopyala yapıştır olmadı.bende itunes le telefonumu eş zamanladım.yani bilgisayara kaydettiğim fotoları tekrar yüklemek istedim.yükledide.sorun burda işte.2 tane albüm oluştu.ve bu albümda toplam 300 300 yani 600 foto oluştu.ve ben bu fotoları şimdi telefonumdan silemiyorum.ve hafızam doldu.nasıl silebilirim fotoları.foto yu açınca sil olarak gözüken çöp tenekesi gözükmüyor.
    şimdiden teşekkürler.

• itunesde fotograf kısmında ki tiki kaldır. telden silinir.
    jb varsa en iyisi itools işini görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JB kullanmıyorum daha doğrusu.tiki derken neden bahsettin hocam anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesars7909

JB kullanmıyorum daha doğrusu.tiki derken neden bahsettin hocam anlamadım.

uygulama yükleyip kaldırdığın kısım var hani. o kısımda yukarda sekmelerde video resimler vs. yazar. resimlere gir. orta tarafta tik olacak. onu kaldır uygula.

acil yardım

m
    yukarda saga dogru photos kısmı var. oradan bahsediyorum

• bilgisayarımın ve telefonumun wi fi ye bağlı olması gerekiyormu?son sorum kusura bakmayın.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesars7909

bilgisayarımın ve telefonumun wi fi ye bağlı olması gerekiyormu?son sorum kusura bakmayın.teşekkürler.

telefonu kablo ile bağla dostum bilgisayara. wifi ile ugraşma.
    estagfurullah sorabilirsin.

• ben itools öneririm cihaz ile bilgisayar arasında sorun çıkartmadan veri alışveriş yapmanıza müsade ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 25 Ağustos 2012; 12:17:44 >
  • itools için yanlış anlamadıysam jb gerekiyor ama bende yok.başka altarnetif yokmu.sanırım sadece itunes dimi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.