Şimdi Ara

Acil yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 yıldır galaxy s2 kullanıcısıyım ve telefonumu değiştirmeye karar verdim ama şu 4 telefon arasında kaldım;
    Lg G2
    Note 3Neo
    Iphone 4s
    Lumia 1020
    ben aşırı derecede müzik dinleyen birisiyim sosyal ağları çok kullanırım fotoğraf çok olmasada çekerim ve oyunda fazla oynamam.bu seçenekler dışında da önerirseniz sevinirim yalnız telefonun ekranı büyük olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

• Aralarında en iyisi G2 ama:
    Çok fazla para vermenize gerek yok,oyunda oynamıyorsanız Lumia 1320'de işinizi rahat görür.Tavsiye ederim.
  • Aslında siz telefonda pek bir şey yapmayacaksınız gibi gözüküyor telefona fazla para vermenize gerek.

Lumia 920 veya Lumia 925 işinizi rahatlıkla görür.

Xperia Z1Compact
    G2
  • Lumia 1320. 6'' ekranı var isteklerini karşılıycak bi telefon ayrıca teknosada 899tl.
  • Aralarında en iyisi g2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen şimdi galaxy s2 tasarımına alışmışsındır ki herkez o tasarımı samsung efsanesi olarak görüyor , bence note 3 neo al derim.
  • Nokia Lumia 1020.
  • g2 yada lumia 1020
    ben olsam 1020 alırdım
  • Lg G2
  • ugurcansurup U kullanıcısına yanıt
    aralarında en iyisi kesinlikle g2 ama param bana kalsın ve yapacağım herşeyi yinede yapayım derseniz lumia 925 öneririm.
  • arkadaşlar lumia lara baktım da pek hoşuma gitmediler ya önerdiğiniz modellere baktım çok teşekkür ederim yarın g2 alıcam büyük bi ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansurup

arkadaşlar lumia lara baktım da pek hoşuma gitmediler ya önerdiğiniz modellere baktım çok teşekkür ederim yarın g2 alıcam büyük bi ihtimal

1000lira uzerine cikmisken g2 icin cikilir zaten,muzik kalitesi olarakta memnun eder flac destekli playeri var ve 24bit ses yongasi var G2 de,tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.