Şimdi Ara

-ACİL YARDIM -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abilerim lütfen yardım discovery elite telofana root attım işte araştırıyodum rootlu telefonda olması gerekenler filan bi dosya vardı onu indirdim ondan sonra adı root unistaller indirdim ve tel kapandın animasyon geçiyor discovery elite yazısında kalıyor recovery mod a girebiliyorum tel e reset attım ordan ama sonuç aynı Lütfen yardım edin bin pişmanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfatihcevik -- 13 Eylül 2014; 14:38:16 >

• mehmetfatihcevik M kullanıcısına yanıt
    Recovery'e geçip wipe işlemlerini yap.Sıfırlanması lazım.Elite kullanmadığımdan bilmiyorum.
  • deniyim bi saol
  • abi olmuyo yine animasyonda kalıyo
  • telofon kapanmıyoda sarjı biterse ne yapacam
    Flash tool ile ROM yükleyeceksin yapacak başka birşeyin yok.
  • Abi anlatabilir misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telofon PC ye baglanmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfatihcevik

Telofon PC ye baglanmiyor

o iş pilsiz yapılıyor, driver larını yükleyip telefonu windows a tanıtman lazım, sp flash tool ile stock recovery işlemleri pittech forum vb sitelerde anlatılıyor (burda yazmaya gerek yok) pittech te mutlaka sp flash ile yüklenen stock rom vardır. telefonuna birşey olmadı merak etme.
  • tamam saol abi
  • abi bu rom dan başka bir çözüm varmı ?
  • quote:

abi bu rom dan başka bir çözüm varmı ?

telefon hiçbir şekilde açılmıyorsa sp flash tool ile stock rom yüklemekten başka çare yok. cwm recovery yüklü olsan ve recovery modda açabilme halinde harici sdcard olması halinde sdcard a bilgisayarda rom atıp rom yukleme şansın var fakat senin şuan yüklü olan stock rom bu şekilde ancak wipe data factory yapabilirsin ve bunu yaptım fakat yine açılmadı diyosun wipe factory wipe cache yaptığın halde açılmıyorsa tek çaren telefona ait stock romu sp flash tool ile yüklemek.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_95437427/f_//tm.htm#95437427 burdakinimi yapacam burda linkler kırıkta
  • aynen.. bende ilgili linkleri veriyim zaten aynıdır.

LİNKLER : FLASHTOOL İNGİLİZCE + GİONEE DRİVER + QUALCOMM DRİVER :
    ROM LİNKİ 32 GB :https://yadi.sk/d/jER_anZzam7cP
    Alternatif :https://docs.google.com/uc?id=0B-I5SdMH66QEeGpZa1E3c1NyejQ&export=download

• Abi çok sağol indiriyom şimdi ama garanti olsun diye bir telofoncuya götürsem kaça yapar ?
    bilen için 5dk lık bir iş, fakat illaki çekiniyorsan fazla para vermemen doğru olur, çevrende bilen birisi varsa oda yapabilir. bir şekilde custom rom yüklemiş sp flash tool kullanmış herkes için çok kolay bi işlem.

bütcenin bilemem ama hani en fazla 20tl olsun. ben olsam hayrına yaparım yani sonuçta indirilmiş bir rom var.. driverları var , rom indirmekle uğraşmıyacak yani.
  • Abi bu driverları kuramadım herhalde
  • Abi tamamdir Allah senden razi olsun bide bisey sorucam root tan bikere dilim yandi ama bi da yükleme ye degermi ? Çok tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfatihcevik -- 14 Eylül 2014; 11:14:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abi tamamdir Allah senden razi olsun bide bisey sorucam root tan bikere dilim yandi ama bi da yükleme ye degermi ? Çok tesekkur ederim

aslında herşeyi dikkatlice kuralına göre yaparsan korkulacak hiçbirşey yok, root ta yapabilirsin, custom rom da atarsın elite modelinin custom romları varmı bilmiyorum. fakat senin telefonunun açılmamasına root yapmanın neden olduğunu sanmıyorum. elite modeli henüz yeni olduğu için çok fazla custom rom vs çıkarılmıyor sanıyorum. pittech foruma üye olursan bununla ilgili bilgileri öğrenir, nasıl kusursuz root , cwm yükleme vs yapıldığını daha iyi öğrenebilirsin.

geçmiş olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.