arkadaşlar aydında oturuyorum en üst kattayım ısınmak için klima alacağım ya mitsubıshı yada toşhıba sizce kaç btu luk ve hangi markayı alsam sorun yaşamadan ısınırım mıtsubıshıcı 12 lik ınvertür dedi amam ben 12 lik bu odaya küçük gelir gibi geliyo gerçi pencereler çift cem pimapen ben mıtsubıshı 18 lik düz alayım diyorum ama toşhıbada kafamı karıştırıyo sizce hangi markayı ve kaçlık almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
18 m2 odaya en az 17000 btu ya kadar çalışan inverter klima tavsiye ederim. Toshiba gerçekten çok iyi Ras 13 SKV modeli sizin için uygundur. Mitsubishi alacaksanız da mutlaka electric olanı tercih edin iklimsanın satışını yaptığı mitsubishi heavy industries den çok çok iyidir. Toshiba ile kıyaslayacağınız klima mitsubishi electrictir. iyi günler
arkadaşlar yardımcı olacak arkadaşım yokmu yaw
Sayın efekentli oturduğunuz odanın yalıtım durumunu,pencerelerin büyüklüğünü,kapı sayısını tam olarak bilemediğimiz için öncelikle klima almayı düşündüğünüz firmadan keşif isteyin ve ısıtma garantisi alın.(yeterli gelmediği taktirde değiştirme) Normal şartlar altında 12000 btu bir inverter klimanın yeteceğini düşünüyorum.Benim odanız için tavsiyem; 1-Daikin STYLISH Duvar Tipi Heat-Pump Split Klima (INVERTER) Çok ince gövde 15 cm - Titenyum apatit fotokatalitik hava temizleme filtresi İç Ünite Modeli : FTXG35E-W (BEYAZ) Dış Ünite Modeli : RXG35E Nominal Kapasite: 12.000 Btu/h Soğutma Kapasitesi: 4.800 ~ 13.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi: 4.800 ~ 17.000 Btu/h Çalışma Sıcaklık Aralığı (Soğutma): -10 ila +46 °C arası Çalışma Sıcaklık Aralığı (Isıtma): -15 ila +20 °C arası Uzaktan kumanda fiyata dahildir.
2-Daikin DELUXE Duvar Tipi Heat-Pump Split Klima (INVERTER) İç Ünite Modeli : FTXS35C Dış Ünite Modeli : RXH35C Nominal Kapasite: 12.000 Btu/h Soğutma Kapasitesi: 4.800 ~ 13.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi: 4.800 ~ 17.000 Btu/h Çalışma Sıcaklık Aralığı (Soğutma): +10 ila +46 °C arası Çalışma Sıcaklık Aralığı (Isıtma): -10 ila +20 °C arası Uzaktan kumanda fiyata dahildir
cool 82 öncelikle cevabınız için teşekkür ederim sizce 12 şahrp invertürlü alsam nasıl olue ısıtma 3000-20490yazıyo sonuç alırmıyım sence cool 82 cok acil cevap bekliyorum
Daha önce dediğim gibi daikin varken daikin alırdım.Tabiki bu değildir ki sharp kötü bir klima.Sharpta birinci sınıf klimaların içinde olan bir seçenektir.Servisten deneyimli bir eleman göndermelerini iste ve kşif yaptırmayı unutma.
YOKMU ARKADAŞLAR BAŞKA YARDIMI DOKUNACAK HAYIR SEVER BEN HALE 12 LİKTE KARARSIZIM 18 LİK TAKMA TARAFTARAYIM SİZCE NE YAPMALIYIM
Mitsubishi electric 18lik düz almanızı öneririm..
bodrumlu sağol 18 lik düz alayım diyosun demi 12 lik ınvertörlü küçük gelir gibi geldi banada sağol cevapların için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme