Şimdi Ara

Acil yardım 2010 model düz vites BMW 3.16i mi 2010 düz vites mercedes c180 1.6 kompresör mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acil yardım.... iki araç cok hosuma gıdıyor fıyat farkı önemli degıl... 2010 model BMW 3.16 i Beyaz renk ve düz vites....... ikincisi 2010 model mersedes c180 komprosor beyaz ve düz vites...... hangısı sızce secılır... kesınlıkle baska arabalardan bahsetmeyın konuyu saptırmayalım... ıkısı bırbırıne denk degıl bılıyorum... bu ıkı aracın bırbırıne artıları ve eksılerı nelerdır? ikisi de 2010 ikisi de beyaz ve düz vites SİZCE HANGİSİ?

• performans için mercedes. Tabi sadece bu kıyas için konuşuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz vites c180 geldi mı yahu turkiyeye BMW yi kullandım performans olarak pek etkileyici degil bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C180 derim.
    3.20 den daha konforlu ve daha performanslı ama 3 serisi daha karizmatik bence.
  • f16 vitesi olmayan bmw alınmaz yahu

316 134 beygir sanırım.

mercedes
  • hem iç mekan hemde dış mekan olarak bmw çünkü 2010 mercedes makyajsız olacak performans olarak mercedes
  • 2. el piyasasında pek manuel vitesli c yok diye biliyorum. bmw'de ise durum farklı. özellikle bahsi geçen 316i'de.
  • yorum yapan arkadaslara tsk edıyorum... eskı tip otomatıkler bır turlu hosuma gıtmedıgı ıcın ve de duz vıtes hosuma gıttıgı ıcın duz vıtes tercıhım... ama 2011 sonrası alıcak olsam kesınlıkle otomatık alırdım cunku cıft kavramalı 7 ılerı otomatıkler harıka ama suan 2010 dusundugum ıcın zor da satılsa az da bulunsa duz vıtes dusuncesındeyım..2010 3.16 yı ve 2010 c180 kullanan her ıkı aracı da deneyen arkadasların yorumlarını beklıyorum... kardesım 2008 3.16 ı aldı 115pc cok memnun tip gosterıs fılan beyaz renk derı doseme harıka ama ıste az daha beygır gucu olsa ıyı olcak dıyor.. o yuzden c180 1.6 duz vıtes nasıldır kullanan var mı aranızda
  • yorum yapan arkadaslara tsk edıyorum... eskı tip otomatıkler bır turlu hosuma gıtmedıgı ıcın ve de duz vıtes hosuma gıttıgı ıcın duz vıtes tercıhım... ama 2011 sonrası alıcak olsam kesınlıkle otomatık alırdım cunku cıft kavramalı 7 ılerı otomatıkler harıka ama suan 2010 dusundugum ıcın zor da satılsa az da bulunsa duz vıtes dusuncesındeyım..2010 3.16 yı ve 2010 c180 kullanan her ıkı aracı da deneyen arkadasların yorumlarını beklıyorum... kardesım 2008 3.16 ı aldı 115pc cok memnun tip gosterıs fılan beyaz renk derı doseme harıka ama ıste az daha beygır gucu olsa ıyı olcak dıyor.. o yuzden c180 1.6 duz vıtes nasıldır kullanan var mı aranızda
  • 2011 316 oto. kullandım beklentilerimin çok çok altında kaldı her anlamda ..
  • Benim bildiğim Mb türk düz vites getirmiyor? Yoksa özel siparişmi onlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

f16 vitesi olmayan bmw alınmaz yahu

316 134 beygir sanırım.

mercedes

2010 3.16, 1.6 atmosferik olup 116hp'dir.
  • Biturbo B kullanıcısına yanıt
    evet 116 hp ah keske c180 gıbı 156 hp olsa dadından yenmezdı. c180 düz vıtes nasıl acaba?
  • İkinci el değeri çok önemliyse sizin için bence mercedes neden derseniz.Araç hem ikinci elde daha az değer kaybediyor.Hemde BMW tamamen ksa değiştirdi ama c180 sadece makyaj aldı değer kaybı mercedesde daha az olur.Ama aynı fiyata daha dolu bir BMWye binebilirsiniz Mercedes'e göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genişokyanus

evet 116 hp ah keske c180 gıbı 156 hp olsa dadından yenmezdı. c180 düz vıtes nasıl acaba?

C180 kompressor çok sürdüm bir kaç şehirlerarası da dahil, makyajlı C180 CGI'de keza... Ama hepsi otomatik vites idi. Neden düz vites istiyorsun ki otomatik olsun!
  • Bu makyajlı 3.16'lar performansta çok mu kötü yahu chiple felan 130-140 hp de yatarı yok mu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Benim bildiğim Mb türk düz vites getirmiyor? Yoksa özel siparişmi onlar?

Yüklü meblağ peşinat alıyorlar ama getiriyorlar.

Ben görüştüğümde C-class için %70 gibi anormal bir peşinat istemişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Benim bildiğim Mb türk düz vites getirmiyor? Yoksa özel siparişmi onlar?

Yüklü meblağ peşinat alıyorlar ama getiriyorlar.

Ben görüştüğümde C-class için %70 gibi anormal bir peşinat istemişlerdi.

Teşekkürler.

Ben hiç düz vites görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Bu makyajlı 3.16'lar performansta çok mu kötü yahu chiple felan 130-140 hp de yatarı yok mu hiç

Motor atmosferik olduğundan chip'ten verim alınamıyor.

• var var manuel c180 sahıbınden comda var ozel uretım olarak gelıyormus ama hıc kullanmadım.. kompresor motor ıyıdır umarım... otomatık c180 nasıl hakıkaten cok mu yakıyor? leon 102 hp atmosfrık bınıyorum 10 lt fılan yakıyorum ortalama bazen sıkıstırıyom aracı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.