CÜMLETEN İYİ FORUMLAR ; SUV ALMAYA KARAR VERDİK. KULLANACAĞIMIZ GENELLİKLE ŞEHİR İÇİ OLUCAK. HAFTA SONLARI ARAZİYE ÇIKACAĞIZ. ALACAĞIMIZ ARAÇ MASRAFSIZ , YAKITI DÜŞÜK VE BİZİ YILLARCA GÖTÜREBİLECEK BİR ARAÇ. GÜNLERDİR BAKIYORUM. 2007 ÜSTÜ KİA SPORTAGE VE SORENTO ARASINDA KALDIK.HYUNDAİ DÜŞÜNMÜYORLAR. BİLGİLİ KİŞİLERDEN DESTEK BEKLİYORUM. ÖZELLİKLE KİA'NIN ARAÇLARINI KULLANAN KİŞİLERDEN ARAÇ HAKKINDA BİLGİ BEKLİYORUM. CÜMLETEN İYİ FORUMLAR. DEĞERLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM..
arazi için suzuki filan daha mantıklı tercih olacaktır
KİA modelleri hesaplı donanımlı ve dış görünüş olarak güzeller ama arazi için de kullanılacaksa tercih edilmemeli, şu anda piyasadaki SUV'ların çoğu araziye girdiğiniz anda sizi yolda bırakacaktır...zor seçim
quote:
Orijinalden alıntı: last_blue
arazi için suzuki filan daha mantıklı tercih olacaktır
dediğiniz gibi suzikilere baktım. 1.9 dizelleri var fakat otomatik değiller. 2.0 otomatik seçenekleri var ama benzinle uğraşacak durumda değiliz..
quote:
Orijinalden alıntı: neilblack
KİA modelleri hesaplı donanımlı ve dış görünüş olarak güzeller ama arazi için de kullanılacaksa tercih edilmemeli, şu anda piyasadaki SUV'ların çoğu araziye girdiğiniz anda sizi yolda bırakacaktır...zor seçim
arazi dediğim aşırı off-road değil. yaylaya getirip götürecek. 2007 sorento arazi deneyimlerini inceledim orta derecede. ve euro ncap'den 4 yıldızlı olması beni cezbediyor. fakat vergi ve yakıt konusunda sıkıntılı olduğunu söyleyenler vr. bu yüzden 2007 üstü sorento kullanan veya kullanmış olanların beni bilgilendirmesini istiyorum. farklı önerilerede açığım. ilgilendiğiniz için özellikle teşekkür ederim..
o fiyata suzuki yoksa ben qashqai alırdım
quote:
Orijinalden alıntı: last_blue
o fiyata suzuki yoksa ben qashqai alırdım
qashqaiye şahsen para vermem. o araç binek bile deil. 1.5 dci motor'u var dci bildiğim kadarıyla reno. tasarımda yok. paramı yazık etmek istemem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme