Şimdi Ara

Acil yardım / Anakart problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte MA790X-DS4
    Sapphire 4850
    2xOcz ram (şu hot pipe soğutuculu modeli)
    Amd phenom 9550
    Birde Enermax/infinity psu

Kendim topladım taktım kurcaladım vs. vs..
    1. Sorun:

Ne yapıp ettiysem Xp de ses problemimi çözemedim (gigabyte bile mail attım.) neyse bir türlü high def. aygıtını tanıyamadı sürekli yüklemenin yarısında çıkıyor ve tanımıyor.

2. Sorun:
    Pc kapanmıyor :D şaka gibi acaba swichlerimi yanlış bağladım diye bakıyorum ama yanılmıyorsam doğru. Fakat sorun şu ki makinaya windowstan kapanma komutu verdiğim zamanda dahi kapanmıyor. Kapat seçeneğinden sonra 3-4 saniye kapanıyor tekrar aktif halde çalışıyor. Tuşa basılı tutuyorum 4-5 saniye sonra kabul ediyor kapanıp açılması anlık oluyor. Extra olarak reset tuşunda ise 3 kere üst üste res attığımda 3. açılışta fanlar maxsimum hızla çalışıyor ve monitöre görüntü gelmiyor.

Çıldırıcam vistada sesi tanıyor ama xp de ne var anlamadım

3. Sorunda biosu güncelliyorum sürekli yeni bios var diyor yüklüyor res atıyor makinaya ama sürekli bios yenileniyor ne zaman baksam bios-un yeni versiyonu mevcut diyip yükleme yapıyor :(

Ne yapacağımı şaşırdım alalı 3 gün oldu ilk defa gigabyte anakart kullanıyorum huyu suyu :( kesin hatam vardır ama tek başıma bulamadım yardım ederseniz çok minnettar kalırım. Acaba bir tek bu sorunları benmi yaşıyorum? Forumda bakındığım kadar göremedim varsa başlık özür dilerim. Kolay gelsin herkese

Yeni bir sorun daha var karışımda. Bios güncellemesi sırasında makina kitlendi res attım bu seferde görntü gitti. Artık görüntüde yok pili geceden çıkarttım clear cmos yapmıyorum genede görüntü yok.

ramleri çıkartım tek ram le denedim. diğer pcı-e slotuna taktım ekran kartını genede görüntü alamadım şimdi tekrar clear cmos-a jumper taktım bakayım açıcam tekrar ama görüntü yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgs -- 27 Haziran 2008; 17:00:35 >

• Acil yardıma ihtiyacım var :( kimse yokmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Asus pc "acil yardım "
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.