Şimdi Ara

[ACİL YARDIM] Anker SoundBuds Slim vs Slim+(Plus) vs Meizu EP-52

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haftadır bluetooth kulaklık alıcam bu üçü arasında kararsız kaldım kullananlar varsa yardımcı olabilir mi arasındaki farklar nelerdir özellikle Ankerin slim ve slim+ modellerindeki fark nedir görüntü olarak aynı fakat performansı nasıldır bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Benim aklıma meizu ep 52 yattı fakat anker kullanıcıları baya övüyor siz ne düşünüyorsunuz hangisini almalıyım ?
    [ACİL YARDIM] Anker SoundBuds Slim vs Slim+(Plus) vs Meizu EP-52[ACİL YARDIM] Anker SoundBuds Slim vs Slim+(Plus) vs Meizu EP-52[ACİL YARDIM] Anker SoundBuds Slim vs Slim+(Plus) vs Meizu EP-52

• Merhaba. Ben de aynı tereddütte kaldım. Araştırma yapıp bir sonuca ulaşabildin mi? Hangisi almak daha mantıklı olur?
  • Halen almadım maalesef alan kişilerin yorumlarını okuyorum anker daha mantıklı sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bdrhndgn kullanıcısına yanıt
    Anker'in en düşük fiyatı 214 lira, Meizu'nun ise 156 lira aradaki farka değer mi emin olamadım ben de. Büyük ihtimal ben de Anker alacağım
  • Bende aynı ikilemdeyim yardımcı olur musınuz?

• efesb kullanıcısına yanıt
    birde marka model fark etmeksizin soruyorum, bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Bu kulaklıklarda iphone 6 telefon kullanıyorum Siri yi nasıl çalıştırabilirim?
    Siri yi aktive etmek için bir tuş kombinasyonu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 4 Eylül 2018; 10:21:24 >
  • Sonuç ne hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muadil olarak Qcy markasının modellerini öneririm. Pek bilinmeyen bir marka olduğu için risk alıp M1 Pro modelinden aldım. Qualcomm chipset kullanıyor dolayısıyla AptX desteği ve suya karşı kısmi dayanıklılığı var. Manyetik olduğu için birleştirince bağlantıyı da kesebiliyor. Bu tarz kulaklık arayanlar varsa tavsiye ederim.

• qcy m1 pro modelinde aptx yok onu nerden çıkardın ?

Product Description
    Model Number: QCY M1 Pro
    Function: For iPod,For Mobile Phone,Common Headphone
    Wireless Type: Bluetooth
    With Microphone: Yes
    Is wireless: Yes
    Support APP: No
    Support Memory Card: No
    Support Apt-x: No
    Waterproof: No
    Resistance: 32Ω
    Line Length: None
    Frequency Response Range: 20-20000Hz
    Sensitivity: 108±3dB
    Plug Type: Wireless
    Active Noise-Cancellation: Yes
    Volume Control: Yes
    Control Button: Yes
    Vocalism Principle: Dynamic
    Connectors: None
    Communication: Wireless
    Style: In-Ear

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FZKDeviL -- 21 Eylül 2018; 12:51:47 >
  • FZKDeviL kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinin yalancısıyım :) Ben de kulaklık arayışındaydım aldım bakalım kısmetse cmt gelir, merak eden olursa deneyimimi yazarım ama ses konusu kişisel olduğu için herkesi memnun etmeyebiliyor. CX200 'e yakın kalitede dengeli flat bass ve tiz sunan ses versin bana yeter mesela :)) kafa patlatacak derecede tizleri iten bassları sevmiyorum. Kimisi de CX200 dehiç bass yok diyor mesela yorumlara bakarsak. Ben bu kulaklık yorumlarını anlamadım internette gerçekten. BT kulaklık yorumlarını okuyorum deli gibi 1 haftadır bir kulaklıkta 500 yorum var ses süper diyorlar 4 kişi paranızı çöpe atmayın diyor sonra düşünüp kalıyorsun :D
    Headphone Reviews and Discussion - Head-Fi.org
    QCY M1 Pro
    https://www.head-fi.org/showcase/qcy-m1-pro.22898/reviews

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 5 Ekim 2018; 1:28:28 >

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam kulaklıktan memnun musunuz?
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Memnunum hocam konuşma performansı ve sesi güzel. Basslar biraz mid'e kayıyor ama kafa yoran bir bass aramıyorsanız sizi memnun eder. Tizler aşırı patlak değil kulak tırmalamıyor. Dengeli hepsi flat bir yapıda. Akustik bir kulaklık ben alıştım hoşuma gidiyor tavsiye ederim. Ama arabadaki ses sistemi gibi boovv boovv diye beyin oynatan bass istiyorsanız daha farklı modellere bakın derim. Bass yok değil eq ayarı ile çok güzel sesler alınabiliyor ama eq ayarı yapmayı sevmeyen biri için sanki 60hz bandı yok da 80 90 dan başlıyor gibi öyle diyim.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Yorumlar için çok teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.