Şimdi Ara

acil yardım bad sectör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 80 gb lık harddisk var bunu ikiye ayırmıştım 30 ve 50 diye bilgisayarım çöktü başka harddiske windows yükledim fakat diğer harddiskin sadece 30 gb tını görüyor diğer 50 gb tını nasıl gösterebişlirim veya bilgileri kurtarabileceğim bir porogram varmı

• Data kurtarmak için 'easy recovery pro' olacaktı onu kullana bilirsin. yanlız bu işlemle bazen tüm verilerine ulaşmak mümkün olmıya biliyor..
  • win98 kurduysan 50 lik görünmez.
    partition magic kullanmayı dene.hdd nin birimlerini ordan görebilir bölme-birleştirme, dosya sistemi dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebilirsin.
  • o prgramı nereden bulucam birde harddiskin görmeyen kısmını nasıl bilgidsayara göstericem
  • görmeyen 50 gb tı görebilecekmi peki, bu program sayesinde
  • programı kurdum ama 50 gb yok ortalarda acil yardım edin lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇİZİK BLURAY KURTARMA YARDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • program da mı görmüyoo partition magic görmesi lazım disk1 kısmında 80 gb lık hdd ni görmüyoo mu yanii
  • Denetim masası-yönetimsel araçlar-bilgisayar yönetimi-disk yönetimi bu yolu takip ederek bi baksana disklerin ne alemde belki orda bir sorun olabilir
  • eğer o 50 gb ntfs ve sen win 98 kurduysan o 50 gb ı göremezsin
  • disk yönetimindende baktım programda aynı görmüyor malesef arkadaşlar ne yapalbilirim bu konuda
  • Bence bilgilein bir yere uçmamıştır. Anladığım kadarıyla kurduğun sistem eski hdd yi tanımıyor. Eğer 30 gb lik kısımı gözden çıkarabiliyorsan oraya yeniden sistem kur yeni sistemde tanıyabilir. NTFS ve FAT problemi gibi FAT sistem de bende de 40 gb nin üzerindeki bölümleri tanımıyor diye biliyorum.
  • kurarkende işin garip kısmı xp cd sini taktığım zaman görmüyor sadece 30 luk dilimi görüyor 50 lik dilimi görmüyor işletim sistemini yeniden kursam faydası olurmuki
  • Arkadaşım win98 den göremezsin.Ntfs destekli bir windows sürümü yükle en garantsi
    Windows NT
    Windows 2000
    Windows XP
  • xp yüklü zaten o halde göremiyorumki yeniden kursam bir faydası olurmu acaba
  • Zaten gerekli yanitlari vermis arkadaslar, disk yonetiminden gorebilmen lazim idi. eger orda da gorulmuyor ise biosdan hdd nin yanlis taninmis olma ihtimali aklima geliyor. Bir kontrol et, bunun yaninda varsa elinde bir live cd (linux tercihen) onunla boot edip fdisk ile partition yapini kontrol et . Bunun icin cd acildiktan sonra bir xterm, yada konsol acip burda

primary master disk icin fdisk -l /dev/hda
    primary slave disk icin fdisk -l /dev/hdb
    secondary master icin fdisk -l /dev/hdc
    secondary slave icin fdisk -l /dev/hdc

girerek partition tablosunu gorebilirsin . Eger bu listede anormallik var ise recovery konusuna agirlik verebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.