Şimdi Ara

acil yardım bekliyorum telefonuma açmam lazım lütfen biri baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TELEFONUMDA 3.1.2 sürümü vardı (iphone 3G) update yapmak istedim ve yaptım 4.2.1 sürümünü direk itunes den update yaptım günceleştirdi ama telefonum açılmıyor itunes die yazı geliyor ve kalıyor. telefonum yurt dısından geldi daha oncede 3.1.2. nin kilidini kırarak kullanmıstım ama bu sefer yapamaadım ve telefonum acil açmam lazım lütfen biri yardım etsin... :(

• quote:

Orijinalden alıntı: edm1905

TELEFONUMDA 3.1.2 sürümü vardı (iphone 3G) update yapmak istedim ve yaptım 4.2.1 sürümünü direk itunes den update yaptım günceleştirdi ama telefonum açılmıyor itunes die yazı geliyor ve kalıyor. telefonum yurt dısından geldi daha oncede 3.1.2. nin kilidini kırarak kullanmıstım ama bu sefer yapamaadım ve telefonum acil açmam lazım lütfen biri yardım etsin... :(

merhaba arkadasım cıhazın yurt dısı oldugu ıcın ılk satın alındıgında içinde gelen karti telefonuna takıp ı tunes e baglayıp aktıve etmen lazım
    (ornek :amerıka cıhazlarda at&t)
    eger o kart yoksa jaılbreak ıle de aktıve edebılırsin 3 g ıcın jaılbrek konusuna bakmanızı tavsıye ederım
    ayrıca unlock yapmak ıcın de basebandı yukseltıp ipad basebandı yapıcaksın cıhaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 13 Aralık 2010; 22:43:22 >

• sanada merhaba trabzonun neresindensin :)
    bende trabzonluyum :)

ya cihaz fransadan geldi sıfır alındı fatura ile felan değil ilk geldiğinde içinde kart felan yoktu ama direk 3.1.2 sürümünü yükleyim sonrada blackra1n programı ile şifresini kırıp kullandım . ondan sonra hic yükseltmedim sürüm. şimdi yükselttim 4.2.1 sürümüne unclock etmek için bişey ler koymuslar her seyi yapıyorum sonralara dogru telefonumun ekranında ''downloading jailbreak data '' yazıyor ve bilgisayarda bişey yükleniyor ama işte o sıra donuyor bi daha ilerlemiyor... yardımcı olursan cok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edm1905

sanada merhaba trabzonun neresindensin :)
    bende trabzonluyum :)

ya cihaz fransadan geldi sıfır alındı fatura ile felan değil ilk geldiğinde içinde kart felan yoktu ama direk 3.1.2 sürümünü yükleyim sonrada blackra1n programı ile şifresini kırıp kullandım . ondan sonra hic yükseltmedim sürüm. şimdi yükselttim 4.2.1 sürümüne unclock etmek için bişey ler koymuslar her seyi yapıyorum sonralara dogru telefonumun ekranında ''downloading jailbreak data '' yazıyor ve bilgisayarda bişey yükleniyor ama işte o sıra donuyor bi daha ilerlemiyor... yardımcı olursan cok sevinirim...

aslen trabzon araklı ama ıstanbulda yasıyorum
    redsnow ıle mı yapıyorusn bılmıyorum ama antivirüs programını devre dısı bırak sag tıkla yonetıcı olarak calıstır de ve oyle yapmayı dene yıne hata verirse baska bır ısletım sıstemınde dene win7 de bazen sorun verıyormus ben hıc yamadım ama genelde oyle soylenıor ısletım sıstemınde sorun cıkabılıyormus bır arakadasım yaptı daha once sorun cıkıyor dıye baska bır bılgısayarda baska bır ısletım sistemı kurulu olan bır bılgısayarda yanı denemıs ve olmus

ayrıca soylemedın ama cıhazın sım kılıtlımı bılmıyorum ama eger sım kılıtlı dgeılse kendı sım kartını takıp telefonu pc ye bagla ve ı tunes ı ac aktıve etsın
    bu sekılde o ekrandan kurtulabılırsın ama sım kılıtlı ıse cozum su an jaılbreak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 14 Aralık 2010; 16:51:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.