Şimdi Ara

acil yardım! bilgisayarım kendi kendine reset atıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarım 1-2 saat arayla kendi kendine reset atıyo acaba bunun nedeni nedir bilen varmı bu sorun yüzünden kafayı yicem

• Muhtemelen işlemcin fazla ısınıyordur. Dolayısıyla otomatik olarak kendini resetliyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Muhtemelen işlemcin fazla ısınıyordur. Dolayısıyla otomatik olarak kendini resetliyordur.

yaz geldi ve reset olayları arttı. malum kış boyunca çok çalışan işlemci ve ekran kartı artık yaz tqatili istiyor.

şaka bi tarafa genelde sebep aşırı ısınma olur. soğutucu yetersiz kalıyor yada bi yerden sonra duruyor olabilir. fan değiştiebilirsiniz. ayrıca kasa kapaklarını açık bırakmanızı da tavsiye ederim.
  • işletim sistemiyle ilgili problem olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arescom

quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Muhtemelen işlemcin fazla ısınıyordur. Dolayısıyla otomatik olarak kendini resetliyordur.

yaz geldi ve reset olayları arttı. malum kış boyunca çok çalışan işlemci ve ekran kartı artık yaz tqatili istiyor.

şaka bi tarafa genelde sebep aşırı ısınma olur. soğutucu yetersiz kalıyor yada bi yerden sonra duruyor olabilir. fan değiştiebilirsiniz. ayrıca kasa kapaklarını açık bırakmanızı da tavsiye ederim.

,

hımm çok teşekkürler eminimki sorun budur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem kendi kendine reset atıyor!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.