Şimdi Ara

PS3 üm kendi kendine kapanıyor!!!!!!!! ACİL yardım rica ediyorum!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
19.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arklar mrb...ben abd den ps3 aldım...ntsc u sistem 80 gb mgs4 pack....aleti açtım oynarken veya netteyken, hatta sadece ps3 ana menüsünde bile dururken kendi kendine kapanıyor....110-220 v dönüştürücü ataba adaptör aldım, onu taktım...yine aynı şey....adaptör takmadan denedim yine aynı şeyi yapıyor... biara yapmadı, birkaç gün normal çalıştı....şimdi yine başladı kapanmaya....alet durduk yere kendi kendini kapıyor....bazen 10 dk geçiyor kapanıyor bazen 1 saat bazen daha fazla....iiice şizofrenik yaptı beni, delirtecek yaaawf.....arklar bi yardım rica ediyorum, bana bir akıl verin...neden yapıyor olabilir???.... sistemi update ettim, ısınmadan yapıyor desem... ilk gün 10 saat aralıksız oynadım, ertesi günde öle....hiç kapanmadı....şimdi....son zamanlarda kendi kendine nedensizce tık die kapanıyor....anlamadım gitti....arklar lütfen bana yardımcı olun....oyunun ortasında, nette iken veya dediğim gibi birden bire kapanıveriyor...hiç böle bir sorunla karşılaşan oldu mu???....neden yapar sizce?...çözümü nedir acaba, ben artık yoruldum yani..... sony yi arıyorum...yardım etmem yurtdışından almışsınız diyo....

lütfen, anlayan, böle bişey yaşayan arklardan yardım rica ediyorum, tşkler şimdiden...iii gcler....

• bu konu ile alakası olabilir mi?

donanımhaber forum
    Otomatik Kapanma » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_27534981/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

bu konu ile alakası olabilir mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_27534981/tm.htm

tşkler ilgin, yardımın için....keşke alakası olsa....ama maalesef yok...ben o ayarlarını kontrol ettim...ve özellikle otomatik kapamayı, güç koruma vs. ayarlarını hep "off" olarak ayarladım....yani bu tür bişeyle ilgisi olduğunu sanmıyorum...donanımsal bişey gibi geliyor bana...ya da elektirk ile ilgili oalbilri mi diyorum...dediğim gibi çözemedim....başka bir ihtimal olabilir mi bu tür bir arızada?....

çözemedim bilemiyorum....yardımınızı rica ediyorum arklar....tşkler....iii gcler...

• Yabancı forumlarda biraz gezindim. Birisi daha böyle bir sorun yaşamış. Senin makina dik mi duruyor yoksa yatay mı? Isınma probleminden dolayı dik koyması önerilmiş ve problem ortadan kalkmış. Elektrikle ilgili sorun olsa hiç çalışmaz gibi geliyor bana. Sen başka bir sony servisini arayıp sorabilirsin. Adam garantisi var mı derse var de. Problemi nolabilir, çok sürer mi tamiri falan gibilerinden ağız yap biraz. Hiç olmazsa sorunu öğrenirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Urthas

Yabancı forumlarda biraz gezindim. Birisi daha böyle bir sorun yaşamış. Senin makina dik mi duruyor yoksa yatay mı? Isınma probleminden dolayı dik koyması önerilmiş ve problem ortadan kalkmış. Elektrikle ilgili sorun olsa hiç çalışmaz gibi geliyor bana. Sen başka bir sony servisini arayıp sorabilirsin. Adam garantisi var mı derse var de. Problemi nolabilir, çok sürer mi tamiri falan gibilerinden ağız yap biraz. Hiç olmazsa sorunu öğrenirsin.

öncelikle tşkler....bu dik, yan durması olayı aklıma geldi benimde.... yan duruyordu...sonra dik yaptım...dediğim gibi birkaç gün normal kullandım...sonra yine kapanmaya başladı.... yan yatırdım yine kapandı, dik yaptım bugün yine kapandı....delirtecek beni....

dediğin gibi sony servisi bidaha deneyeyim... saol yardımın için....

başından böle bi durum geçmiş arklardan yardımlarını rica ediyorum... fikrinizi öğrenmek istiyorum...tekrar tşkler herkese...iii gcler...

• Geçmiş olsun arkadaşım.
    İnşallah en yakın zamanda sorunun çözülür.
  • konu çok eski fakat aynı problem şu an bendede var. yurtdışından aldığım için garanti dışı cihaz. daha önce mekanik problemi olmuş üstten darbe aldı diye cd oynatıcısı sıkıyomuş diye ısınıp kapatıyodu kendini. yaptırdığım yerde 4 saat çalıştırdık tık demedi makine. eve geldim bu sefer oynatıcı hırlaması yok fakat 40 dk kadar sonra kendi kendini kapatıyor ve elektrik gitmiyor cihaza ? nedir yahu bu sorun vurup kırıcam bi gün o olucak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adama sordun mu neyi tamir ettiğini?
  • cd yi döndüren mekanizma sıkışma yaptığından dolayı ses çıkarıyodu dedi ve ondan dolayı çok ısınıp makine kapatıyodu kendini dedi. şimdi düzelttik. 3-4 saat açık oyun üzerinde kaldı hatta film taktık hiçbi problem çıkarmadı makine.

acaba benim prizden kaynaklanıyor olabilirmi diye düşünmüyor değilim artık ama bu sefer diğer cihazlarda da problem olması lazım.
  • erosion sorun çözüldümü acaba merak ettim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkboy -- 30 Ocak 2011; 12:20:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: booorac

cd yi döndüren mekanizma sıkışma yaptığından dolayı ses çıkarıyodu dedi ve ondan dolayı çok ısınıp makine kapatıyodu kendini dedi. şimdi düzelttik. 3-4 saat açık oyun üzerinde kaldı hatta film taktık hiçbi problem çıkarmadı makine.

acaba benim prizden kaynaklanıyor olabilirmi diye düşünmüyor değilim artık ama bu sefer diğer cihazlarda da problem olması lazım.

Başka bir servise daha götür, birde başkası baksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosion

arklar mrb...ben abd den ps3 aldım...ntsc u sistem 80 gb mgs4 pack....aleti açtım oynarken veya netteyken, hatta sadece ps3 ana menüsünde bile dururken kendi kendine kapanıyor....110-220 v dönüştürücü ataba adaptör aldım, onu taktım...yine aynı şey....adaptör takmadan denedim yine aynı şeyi yapıyor... biara yapmadı, birkaç gün normal çalıştı....şimdi yine başladı kapanmaya....alet durduk yere kendi kendini kapıyor....bazen 10 dk geçiyor kapanıyor bazen 1 saat bazen daha fazla....iiice şizofrenik yaptı beni, delirtecek yaaawf.....arklar bi yardım rica ediyorum, bana bir akıl verin...neden yapıyor olabilir???.... sistemi update ettim, ısınmadan yapıyor desem... ilk gün 10 saat aralıksız oynadım, ertesi günde öle....hiç kapanmadı....şimdi....son zamanlarda kendi kendine nedensizce tık die kapanıyor....anlamadım gitti....arklar lütfen bana yardımcı olun....oyunun ortasında, nette iken veya dediğim gibi birden bire kapanıveriyor...hiç böle bir sorunla karşılaşan oldu mu???....neden yapar sizce?...çözümü nedir acaba, ben artık yoruldum yani..... sony yi arıyorum...yardım etmem yurtdışından almışsınız diyo....

lütfen, anlayan, böle bişey yaşayan arklardan yardım rica ediyorum, tşkler şimdiden...iii gcler....

Taktığın prizi kontrol ettir ve voltajı ölçtür;ayrıca evin diğer odalarında da bir dene bakalım. Prizden kaynaklı olabiliyor aklında bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkefur

quote:

Orijinalden alıntı: booorac

cd yi döndüren mekanizma sıkışma yaptığından dolayı ses çıkarıyodu dedi ve ondan dolayı çok ısınıp makine kapatıyodu kendini dedi. şimdi düzelttik. 3-4 saat açık oyun üzerinde kaldı hatta film taktık hiçbi problem çıkarmadı makine.

Başka bir servise daha götür, birde başkası baksın.

yarın götürücem bi elektronikçiye. kıbrısta playstation servisi yapmıyo cunku sony.
  • kondansatorler şişmiş o yüzden hemen kapatıyomuş cihaz kendini. elektrik gidip gelmesinden dolayı böyle bişey olmuş. kullanmadığın zamanlar fişten çek dediler. 80 tl sıkışmış araya.
  • ps açtığında settings'den power save settings'e gir onu off yap sorunun büyük ihtimalle çözülür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.