Şimdi Ara

Acil Yardım BMW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bi araç bakıyorum şu an bugün tekrardan baktım yarın satın alma düşüncem var araç 2014 320ied sportline plus hafıda deri koltuk sunroof var araçta 14 bin tl trameri var kaput sol çamurluk değişim arka iki çamurluk da kendi boyatmış herhalde aracın bazı yerlerinde ufak boya kalkmaları var sağ kapı da sürtmüş bi yere araba da söylediğine göre galerinin ateşleme bujilerinde zayıflama varmış araca bindiğimde tahrik diye uyarı verdi servise götürün diyo ama kullanmak da mümkün yaziyor sağ fren lambası arıza uyarısı verdi iç torpido da soyulmalar var çıta da soyulmalar var bunlar da onarilabilir jant ı m sportline değil motoru çalıştırdık 5 saniyede bir tık diye ses geliyor ufak bi ses bu araç uygun fiyatta evet ama alınır mı sizce sonra aldıktan sonra başım ağırsın istemiyorum fiyatı 106 bin tl

• Okurken bunaldım dostum

Bence başka araç bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14000 tlye o kadar şeyi nasıl yapmışlar yahu, Ben bir far bir tampon kırsam o kadar tutar. Araç yetkili servis dışında yapılmışsa almayın derim. Dışarıda satmak için yarım yamalak yapılmış olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 6 Temmuz 2017; 16:26:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Benim de canımı sıktı biraz durum ama pert kayıtlılar bile 110 lara satmaya çalışıyo millet fiyatı uygun geldi 2 3 bin lira masraf ile tertemiz olur diye düsünüyorum
  • HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Onu sordum araç başka şehir plakalı bilmiyorum abi dedi
  • 104 bin tl ye 316i sportline -- plus değil sunroof 2013 model 40 bin km de tertemiz su an durumu masrafı yok 16 bin tl trameri varmis o da ön tampon sol far sürtmeden dolayi sag farda var sanirim bi de sağ ön kapının altı tamamı değil boyalıymış bu mu sizce yoksa yazdığım 320ied mi
  • o araçtan size hayır gelmez kaput değişmişse ciddi bir kaza olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç alım yardım -acil
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi kere galeri salak mı 110 a satabileceği arabayı 104 e satacak ?

%90 yarım yamalak toplatıldı sallayacaklar birine

Kimse bi malı ederinin altına satmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeri o fiyata veriyorsa o araba neler yaşamıştır kim bilir. Uzak durulası bi araca benziyor

• Wormos W kullanıcısına yanıt
    peki yazdığım 316i için ne düşüyosunuz
    Yani 2 3 bin lira masrafı var gibi gözle görünyo expertiz yaptırıcam sonuç olarak ben araca bakarken gezen bi tayfa geldi onlara 115 dedi ben aracı koyduğu ilk gün gitmiştim o zaman 106 demişti bende tam çözemedim
  • NightGuardian kullanıcısına yanıt
    316i sportline temiz fotoğrafları falan alan adam da borusan da expertiz yaptırmış başka birşey yok diyor far tampon sağ kapı yarı boyalı sanırım yani hangisi sizce veya hiçbiri mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mristanbul7

Yani 2 3 bin lira masrafı var gibi gözle görünyo expertiz yaptırıcam sonuç olarak ben araca bakarken gezen bi tayfa geldi onlara 115 dedi ben aracı koyduğu ilk gün gitmiştim o zaman 106 demişti bende tam çözemedim

Kardeşim 3-4 bin liraya bmw nin hangi eksiğini toplatıcan? Mekaniği hadi çıkma parça ile çöz ama yarın gösterge de ışıl ışıl uyarı lambaları görürsen ocağına incir ağacı diker. Bilgisayara iyice bağlatıp kontrol ettir.Arıza kodlarını sildirip sana katılırlar. 2 gün sonra ekranda dtc, airbag, ünlem işaretleri çıkmaya başlar. Bende senin gibi ucuz yollu bmw aldım. 2. Gün 4x4 arızasına müteakip direksiyon sensörü değişti 1500 tl. Satan adamda sende bozuldu ben satarken yoktu dedi.

• mristanbul7 M kullanıcısına yanıt
    ya arkadaşım kakalayacak birine reno değil bmw bu

bu araba sana 30-40k masraf çıkartır

Git düzgün bi 1 serisi al

• D-Assault kullanıcısına yanıt
    316i almak mantıklı mı sizce chip atip beygirini yukseltiyolar ne düsüyonusunz
    316i sportline bakıyorum bi de o araca bakıcam bugün akşam temiz duruyor temizse alınır mı aynı fiyat yukarda ayrıntısı yazmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mristanbul7

316i almak mantıklı mı sizce chip atip beygirini yukseltiyolar ne düsüyonusunz

Daha güçlü hasarlı araç alacağına daha güçsüz ama temiz bir araç alman daha iyi bence. 3.16 da öyle kağnı gibi bir araç değil. Standart 1.6 turbo araçlardan hatta atak bile sayılır. Chip işine birşey diyemem. Sandık motor herhalde 30000 tl falandır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.