Şimdi Ara

acil yardım bu gece çözülmesi gerek dayanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıldır evliyiz mutlu bir birlikteliğimiz var , 3 sene cok mutlu ancak eşimin afedersiniz fiştekçi anne babası kızlarının aklına girip çoçuk fikrini akıllarına soktu , son 1 senedir hergece çocuk yapmak için ugrasıyoruz denemediğimz pozisyon gitmediğiz doktor hacı hoca kalmadı ,eşimin bir önceki evliliğinden kaynaklandı çünkü bir önceki eşi 7 24 sex konusunda zorluyormus bu terbiyesizliktir , bu yüzden de eşim yatakta kas katı kesiliyor sanki bir heykel ,halı gibi yattıgı içinde spermlerimi eşime yerleştiremiyorum. sizce eşimin bu gerginliğini nasıl düzeltebiliriz?

• Doktorlar ne diyor ?
  • Allah yardımcınız olsun çözülür inşallah. bilen birileri illaki çıkar araştırmaya devam edin sorun soruşturun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esinle konus rahatlamasini sagla gerekli ortami sagladinmi 1-2 gonder sonra esin ayaklarini yatak basligina uzatsin ayaklari havada kalacak sekilde vi yarim saat beklesin. Ilk evliliginden dolayi psikolojisi bozulmus olabilir destek alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce eşinin psikolojisini düzeltmesi lazım.
    ilişkiye sen istedin diye değil o istediği için girsin.
    çocuk yapmak için zorlamak psikolojisini daha da bozar
    kasılıyorsa o zaman faliyeti ona bırakın dümeni ona bırakın gemiyi istediği gibi sürsün.

erkek çabalasın kadın ölü gibi yatsın.çok tatsız zevksiz bir durum.bu şekilde ilişkiyi kabul etme,giyin.
  • On sevişmeye önem verin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.