Şimdi Ara

acil yardım bu laptopu sipariş ettim ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu laptopu sipariş ettim yarın geliyor ama kafama takılan bununla need four speed pro street oynayabilirmiyim ve t7250 2 mb cache olması gerekmiyomu 4mb cache yazıyor internette bu laptop santa rosamı çok teşekkür ederim sağolun şimdiden

çok çok özür dilerim işte link

http://www.ansaotomasyon.com/asp/show_stock.asp?product=UN425HEW54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedemirkan -- 30 Ocak 2008; 2:05:19 >

• laptopun marka model veya linki yok mu?
  • Bu makinayla need four speed pro zor oynarsın.
  • bu notebook için 2300ytl çok fazla.Yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: sipiralli

bu notebook için 2300ytl çok fazla.Yazık

niçin yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedemirkan

quote:

Orjinalden alıntı: sipiralli

bu notebook için 2300ytl çok fazla.Yazık

niçin yazık

bu paraya t7700 işlemcili 8600gt ekran kartlı bi alet alabilirsin de ondan.
  • o zaman rica etsem bana bi tane önerirmisin saçma sapan bir marka olmasın ve 15.4 inç lik bir pc de )) olmasın sana güveniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O Paaraya aldıysan çok yazık Ekran kartı kötü dahili ekran kartı var siparişi vermediysen fikir verebilirim..
  • Arkadaşım lütfen biraz piyasayı araştır. Hemen karar verme. Siparişi de iptal et yoksa arkadaşların da dediği gibi bu alete bu para çok çok fazla.
  • quote:

arkadaşlar bu laptopu sipariş ettim yarın geliyor ama kafama takılan bununla need four speed pro street oynayabilirmiyim ve t7250 2 mb cache olması gerekmiyomu 4mb cache yazıyor internette bu laptop santa rosamı çok teşekkür ederim sağolun şimdiden

,
    Sitede yanlıs yazılmıs 4 mb cache olayı. T7250 Santa Rosa islemcilerin ilk orneklerindendir. T7250 ilk orneklerden oldugundan 2 mb L2 cache fakat 800 Mhz FSB degerine sahiptir. Mesela T7200 islemci 4 mb cache fakat 667 Mhz dir. Ayrıca Santa Rosa platformunda tek cekirdek kullanan programlar icin ek ozellikler konmustur. Sanırım wireless olayıda gelistirilmis. Su anda T7250 islemcili 128 mb harici vga li laptoplar ortalama 1200 usd civarlarına satılıyor. Linkteki urun malesef yuksek fiyatlı. Ayrıca oyun oynama konusunda paylasımsız ekran kartı olmasının yanında vga kartın kac Mhz islemci ve kac bit oldugu cok onemlidir. 128 bitlik ve 450 Mhz ve ustu olması oyunlar icin yeterli sayılır. Daha asagısı malesef pek iyi sonuc vermez. Oyunlarda islemciden cok vga kartın ozellikleri onemlidir. Mesela giris seviyesi laptoplarda kullanılan Nvidia 8400 gs ekran kartı 128 mb paylasımsız bellek, 400 Mhz cekirdek hızı ve arabirim 64 bit degere sahiptir oyunlarda pek is gormez. Oyun icin alınacaksa biraz dikkat edilmeli. En azından Nvidia 8600 serisi alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 30 Ocak 2008; 14:23:38 >

• arkadasıım bu paraya dell 1720 17" ınc alabılırsın ozellıklerı de kat kat fazla tam bır oyun makınesı
  • bu fıyatta yanlıslık yoksa cok tuhaf yani arkadasım sakın bu fıyata bunu alma zaten dedgn oyunu falan oynamam zor hatta yok arkadasların tavsıyelerını dıkkate al burda kımse yanlış yonlendırmez zaten arastırmadan sormadan almayın derim tavsıye istersende yaz kardeş kolay gelsin....
  • toshiba asla batmaz.işte bu yüzden.2300 ytl lik bilgisayarın vardır bir hikmeti diye alıyor insanlar sonuç koca bir fos.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikarahal

quote:

arkadaşlar bu laptopu sipariş ettim yarın geliyor ama kafama takılan bununla need four speed pro street oynayabilirmiyim ve t7250 2 mb cache olması gerekmiyomu 4mb cache yazıyor internette bu laptop santa rosamı çok teşekkür ederim sağolun şimdiden

, Ayrıca oyun oynama konusunda paylasımsız ekran kartı olmasının yanında vga kartın kac Mhz islemci ve kac bit oldugu cok onemlidir. 128 bitlik ve 450 Mhz ve ustu olması oyunlar icin yeterli sayılır. Daha asagısı malesef pek iyi sonuc vermez. Oyunlarda islemciden cok vga kartın ozellikleri onemlidir. Mesela giris seviyesi laptoplarda kullanılan Nvidia 8400 gs ekran kartı 128 mb paylasımsız bellek, 400 Mhz cekirdek hızı ve arabirim 64 bit degere sahiptir oyunlarda pek is gormez. Oyun icin alınacaksa biraz dikkat edilmeli. En azından Nvidia 8600 serisi alınmalı.

bide arkadaşın verdiği linkteki laptop onboard ve intel marka ekran kartı olduğundan NFS: Carbon, Pro Street benzeri oyunları açamaz.

• gerçektende coooook para vermişsin 2250 ytl ye imzamdaki sistemi alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.