arkadaş bir şarkı arıyorum kaç gündür bulamadım gitti.Şarkının ilk başında bir polis sireni çalıyor sonra dıb dıbı dıb dıb ooooo dıb dıbı dıb dıb ooooo diye girişi var dıblar müziği simgeliyor :) best on farimi west on farimi ne diyor devamında.sözlerinden aklımda kalanlar bunlar bi türlü bulamadım anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Bu olabilir mi ?
yok hocam ya bu değil çok teşekkür ediyorum emek verdiğiniz için ama şarkı rap tarzındaydı dıb dıbı dıb dıb oooo dıb dıbı dıb dıb oooooo diye ediyordu sağol yinede
GÜNCEL :((( yardım edebilecek kimse yokmu :(
hiphop veya rap tarzı şarkılardan anlayan biri el atsın artık kaç gündür ses seda yok :(
bumu
hayır ama çok yaklaşmışsınız müziği erkek söylüyor polis sireni çalıyor en başta hani suçlunun peşine düştüğünde yada olaya giderken çalıyorlar aynen o şekilde daha sonra müzik çalmaya başlıyor dıb dıbı dıb dıb derken arka planda adamın biri o hoo hooo diyor o şekilde devam ediyor biraz dıb dıbı dıb dıb o hoo hoooo diye şarkı söyleyen adam best on fari midir west on farimidir diyor ager şekirap felan diye devam ediyor çok teşekkür ediyorum saol inş. bulursun :(
kaç aydır yazıyorum ama tık yok kafayı yicem ya şarkının girişinde polis sireni mi ambulans sireni mi ne çalıyor sonra hemen arkasından oooo diye derinlerden ses geliyor kaç tane şarkı var ki böyle :(
seslendirdiğin link gitmiş.tekrar seslendirip atsana.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme