Şimdi Ara

acil yardım(çıldıracam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    botlu cd yi görmüyo formatlı hardisk takıyorum bomboş ama sistem disketini takın yazıyo biyos ayarlarını yaptım ama genede cd romdan başlamıyo ben bu pc ye nası format atacam bilen varmıııı çözün hadi

• Arkadaşım bios ayarlarını yapmana rağmen eğer cd den başlamıyorsa cd nin bot özelliği yoktur şu anda başka cd bulma imkanın da yoksa sana tavsiyem netten 98 başlangıç disketi bulup onla başlat sistemi.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

Arkadaşım bios ayarlarını yapmana rağmen eğer cd den başlamıyorsa cd nin bot özelliği yoktur şu anda başka cd bulma imkanın da yoksa sana tavsiyem netten 98 başlangıç disketi bulup onla başlat sistemi.....

+1

başlangıc disketi olusturmak zulum.sen en iyisi baska bir win cd si bul..
  • evet baska cd ile dene.
  • aynı sorunla ben de karşılaşmıştım me kurarken cd bootable olmasına rağmen başlamıyordu cdden, başka cd veya disketle boot etmekten başka çaren yok
  • Arkadaşlarında dediği gibi en kolay yol 98 başlangıç disketi oluşturmak ama senin sorunun biosta disc dirverin cd romdan önce olması cd romu öne alırsan biosa gir ve first boot device de cd rom u ayarla sorun kalmaz cd ile direkt yükleme yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kişi -- 26 Şubat 2006; 15:07:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.