Şimdi Ara

Acil yardim Cocuk Google playden 5000 tl ye oyun almis.!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İletişime geçin hemen oyun içi kullandıysanız bile geri odeyebilirler. Hesabınızı kalıcı banlayarak ödeme yapabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk başta play storedan iptalini isteyin olmazsa, bankaya gidip dilekçe verip haberim olmadan işlem yapıldığı beyanında bulunun. kartı iptal ederler, işlemlerde iptal olur.
  • Bankaya gidip harcama itiraz dilekçesini doldurun başka yapacak bir şey yok gibi.
  • Niye sms ile şifre gondererek 3D ile islem yapılmıyor? Tüm bankalar bunu yapmalı. Devlet mecbur tutmali. Bir de nette sanal kart şart

• Hocam okurken ben bile kalp krizi gecirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belki bankayı arayıp iade ettirebilir alışverişi ben yapmadım diyerek ama tam bilmiyorum.

• Google Play bu durumda sorumluluk almaz. Şartları bellidir ve bu kabul edilerek alınmış ürün bir şekilde. Kimin aldığı adamları bağlamaz. Sonuçta hırsızlık olayı da değil. Güvenlik önlemlerini aktif etmemiş arkadaşınız, dolayısıyla Google sorumluluk almayacaktır.

Bu durumda yapılacak şey oyun firmasına yalvarmak. İnsafları varsa mevcut hesabı kalıcı banlayıp bir ihtimal para iadesi yaparlar. Ancak bir de asker almış diyorsunuz çocuk. Bu durumda kullanıldığı için geri ödeme yapacaklarını sanmıyorum ben.

Geçmiş olsun. Bi daha 2 kere düşünür telefonu el kadar bebeye verirken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Belki bankayı arayıp iade ettirebilir alışverişi ben yapmadım diyerek ama tam bilmiyorum.
    Banka dolandırıcılık dışında insiyatif alamaz. Dolandırıcılığı da emniyetten veya savcılıktan onaylatmanız gerekebilir. 4 yıl kadar önce bilgim dışında parça parça olmak üzere yurt dışından 300 dolar para çekilmişti. Telefonuma para çekildi diye 7-8 adet mesaj geldi. Ertesi gün hemen Halkbank'a gittim durumu anlattım, para yurt dışından onaysız çekildiği için henüz ön provizyondayken iptal ettiler ödemeyi. Sıkıntısız şekilde silindi bakiye.

Ancak burada bir dolandırılma durumu yok. Bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Çocuk, aldığı oyun içi item avantajıyla hesabı kassın bence, sonra hesabı satsınlar iyi para eder

• Arkadaslar supercele anlatmis durumu arkadas 4400 tl iade yapmislar hesabida kapatmislar. Google play bu tur islemlerde kesinlikle ikili dogrulama gibi bisey yapmasi lazim. 50bin tl limitli kart olsa ne olacakti hepsi gidecekti. 700 tl paketmi olur ya avm mi burasi ne aliyoruz ne satiyolar. Tamam isteyen alsin ama ikili dogrulama yap.binlercesi oluyodur bu sekilde. Sesi cikmayanlarin yada gozden kaciranlarin paralarini yiyolar.

• 4 yaşında çocuga telefon :D
  • Bu saatten sonra arkadaşınız oyuna yüklensin:) Hesabı kasarsa belki 5100TL'ye satar
  • Bende bazen oyunlara dikkat ediyorum, bir noktaya kadar seni oyuna bağlıyor, sonra diyor ki devam etmek istiyorsan para vereceksin. Android oyunları para tuzağıdır, oyun falan değildir. Çocuğum oyun oynasın diyorsan konsol alacaksın. Ver eline tableti telefonu yeterki başında gitsin akımı ebeveyn tarafından terkedilmeli, bu şekilde çocuklar mal gibi büyüyor, ana baba sevgisinden uzak. 7/24 ekrana kilitlenmiş bir beyin ne kadar gelişir?..
  • wolf16 W kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun ucuz yırtmışsınız

• Geçmiş olsun iade alabilmenize sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf16

Arkadaslar supercele anlatmis durumu arkadas 4400 tl iade yapmislar hesabida kapatmislar. Google play bu tur islemlerde kesinlikle ikili dogrulama gibi bisey yapmasi lazim. 50bin tl limitli kart olsa ne olacakti hepsi gidecekti. 700 tl paketmi olur ya avm mi burasi ne aliyoruz ne satiyolar. Tamam isteyen alsin ama ikili dogrulama yap.binlercesi oluyodur bu sekilde. Sesi cikmayanlarin yada gozden kaciranlarin paralarini yiyolar.
    Söylediğiniz rakam online oyun için yüksek rakam değil ki... on binlerce dolar yatırıyorlar, TL'ye vurduğunuzda çok ciddi rakamlar ortaya çıkıyor... en basit oyundaki en basit paketler bile 100 dolardan başlıyor, o da size ediyor 600 TL.
  • wolf16 W kullanıcısına yanıt
    en güzeli sanal kart tanımlamak. 200 liralık bir sanal kart tanımlayın, o da aylık abone olduğunuz uygulamalardan gerekli çekimlerin sağlanması için, çocuk alışveriş yapsa bile en fazla 200 liralık yapabilsin.
  • brawl starsı genelde bebeler oynuyor haliyle bu vakayı çok sık yaşıyorlardır, kötü izlenim vermemek adına bi kısmını iade etmeleri akıllıca 1 hareket.

google play ayarlarından uygulama içi satın alımı kapatın bu durumlarda.
  • Alirsiniz hocam ama hesap ban yer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harcamada yapılsa iade mümkün Google playden iade başvurusunda bulunun. Paranızı alırsınız ama büyük ihtimal hesabınız banlanıcak.
  • bi ara haberde okumuşdum çocuk 48bintllik pubg almışdı haber çıkmışdı neler oluyor neler..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.