Şimdi Ara

Acil yardim!!!çok kötü durumdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hepsiburadadan dün laptop aldım world kartla ama bana kaç taksit olsun diye sormadilar bir arkadaşım tek çekim yapmışlar dır ozaman dedi ne yapmalıyım bunu nasıl taksitlendirebilirim böle bi şey başına gelen veya bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum bide bu tek çekim nedir??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bankanızı arayıp ürünu taksitlendirmek istediğinizi söyleyin %90 yapacaklardır. Yapmazlarsa.iade edip tekrar sipariş geçin indirimdeyken mi almıştınız ürünü? fiyatı nedir?

• joster35 kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim indirimdeyken almıştım cuma günü çok bekledim düşmesini 5550 den 3664 tlye düştü asus rog gl502 vt kardeşim modeli

• joster35 kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim cuma günü indirimdeyken almıştım asus rog 502 vt oyuncu laptopu çok bekledim umarım deger bilgilendirme için teşekkürler bide Aksaray liyim kac günde gelir elimize

• Hayırlı olsun umarım sıkıntısız kullanırsınız kargo firmasına bağlı olarak kargoya verildikten sonra 2 günde gelmesi lazım normal olarak oturduğunuz yere dağıtımlar belli günler yapılıyorsa süre değişebilir tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1686

Beyler hepsiburadadan dün laptop aldım world kartla ama bana kaç taksit olsun diye sormadilar bir arkadaşım tek çekim yapmışlar dır ozaman dedi ne yapmalıyım bunu nasıl taksitlendirebilirim böle bi şey başına gelen veya bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum bide bu tek çekim nedir??

Evet tek çekim yapmıştır. Dün bana da oldunama aynı gün farkettim iptal edip yeniden sipariş verdim. Bankanızı arayın( internet bankacılığı kullanıyorsanız kendiniz de yapabilirsiniz) biraz fiyat farkı koyarak taksitlendirebilirsiniz. Eğer aşağıdaki gibi (6taksit) görünmüyorsa tek çekim olmuştur.
     Acil yardim!!!çok kötü durumdayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.